Членови кои ја/го следат SOVRSENSTVO

 1. branka15

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 2. CinDereLLa.1

  Истакнат член
  Пораки:
  40
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  76
 3. dani988

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 4. dekce

  Истакнат член
  Пораки:
  24
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  66
 5. FuffyToooU

  Истакнат член
  Пораки:
  90
  Допаѓања:
  119
  Поени од трофеи:
  201
 6. Ligavka

  Истакнат член, од In his arms now and forever <3
  Пораки:
  206
  Допаѓања:
  61
  Поени од трофеи:
  206
 7. loveBlair

  Активен член, од Manhattan, New York
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  19
  Поени од трофеи:
  36
 8. nedzma

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  688
  Допаѓања:
  191
  Поени од трофеи:
  246
 9. oliver10011986

  Истакнат член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 10. Osamena devojka

  Истакнат член, Женски, од skopje
  Пораки:
  299
  Допаѓања:
  1.459
  Поени од трофеи:
  116
 11. SarahTayMomsen

  Истакнат член, од Middle of Nowhere
  Пораки:
  959
  Допаѓања:
  650
  Поени од трофеи:
  206
 12. saveme

  Истакнат член
  Пораки:
  4
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  64
 13. simonaspase

  Истакнат член
  Пораки:
  93
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  76
 14. SnowWhite8

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.098
  Допаѓања:
  1.301
  Поени од трофеи:
  326
 15. tanci1

  Активен член
  Пораки:
  35
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  46
 16. zaljubena93

  Истакнат член
  Пораки:
  56
  Допаѓања:
  9
  Поени од трофеи:
  76