Неодамнешна активност на staycalm

 1. staycalm одговори во темата Евровизија 2021.

  Позитивно ме изненади сценскиот настап. Вокалот е одличен, тоа ми беше и очекувано.

  9 мај 2021 во 17:24
 2. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на Ahoy во темата Васил Гарванлиев и годинава ќе нè претставува на Евровизија.

  Исто, скроз. Само за нијанса е поголема сцената (facepalm) Сценскиот настап го правеа две Швеѓанки кои замисли, го работат цел...

  8 мај 2021 во 19:35
 3. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на Ahoy во темата Васил Гарванлиев и годинава ќе нè претставува на Евровизија.

  Прва проба :clap: [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  20210508_150510.jpg 20210508_150452.jpg 20210508_150454.jpg 20210508_150450.jpg 20210508_150741.jpg 20210508_150743.jpg 20210508_150746.jpg 8 мај 2021 во 19:34
 4. staycalm одговори во темата Евровизија 2021.

  За нас инаку е 100% сигурно дека нема да влеземе во финале, во сите обложувалници и ранг листи сме последни...

  6 мај 2021 во 00:23
 5. staycalm одговори во темата Евровизија 2021.

  Сан Марино иако е 12 место во обложувалниците, јас мислам дека ќе биде во топ 5. Се согласувам, ама се надевам дека нема да е Швајцарија,...

  6 мај 2021 во 00:22
 6. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на Aleppo во темата Евровизија 2021.

  Јас мислам Малта или Швајцарија.

  6 мај 2021 во 00:20
 7. staycalm одговори во темата Евровизија 2021.

  Јас мислам дека нема да биде воопшто во топ 5 од televoting

  5 мај 2021 во 22:43
 8. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на lunicka во темата Велигденски јајца.

  [ATTACH]

  received_151395070262071.jpeg 5 мај 2021 во 22:14
 9. staycalm одговори во темата Евровизија 2021.

  Многу ми се допаѓа песната на Франција, но некако не ја гледам како победничка..

  5 мај 2021 во 17:20
 10. staycalm одговори во темата Евровизија 2021.

  Што мислите, кој ќе победи годинава? Малта или некој друг?

  4 мај 2021 во 23:59
 11. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на elimkd во темата Дали физичкиот изглед е најважен за врска?.

  И убавиот еден ден ќе огрди, се спомнуваат и пари така да и богатиот може многу лесно да осиромаши, енергијата е битна, некој кој ќе ти...

  4 мај 2021 во 23:53
 12. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на Celltica во темата Дали физичкиот изглед е најважен за врска?.

  Па сега, мене стварно и не ми е битен изгледа кога ќе си ги видам бившите вака. Ама изгледа ни парите не ми се. Да не речам, не знам што...

  4 мај 2021 во 23:52
 13. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на AgentGinger во темата Дали физичкиот изглед е најважен за врска?.

  This took an unexpected turn. :!:

  4 мај 2021 во 23:52
 14. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на Billy Idol во темата Дали физичкиот изглед е најважен за врска?.

  Па заклучивме дека физичкиот изглед не е битен... ако е богат/a. :D

  4 мај 2021 во 23:51
 15. На staycalm му/ѝ се допадна мислење на Celltica во темата Дали физичкиот изглед е најважен за врска?.

  Читам наслов дали е битен физичкиот изглед, после читам нови мислења дали се битни парите :D

  4 мај 2021 во 23:51