Членови кои ја/го следат Talita

 1. Anna-Banana

  Популарен член, Женски, од На штиците што живот значат.
  Пораки:
  3.715
  Допаѓања:
  4.801
  Поени од трофеи:
  326
 2. awayfromyou

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  404
  Допаѓања:
  280
  Поени од трофеи:
  226
 3. badgirl2

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  165
  Допаѓања:
  104
  Поени од трофеи:
  191
 4. bunny19

  Истакнат член
  Пораки:
  36
  Допаѓања:
  168
  Поени од трофеи:
  171
 5. Emanuela12

  Истакнат член
  Пораки:
  161
  Допаѓања:
  40
  Поени од трофеи:
  116
 6. Jowe

  Активен член, од Поздрав од Месечината
  Пораки:
  91
  Допаѓања:
  14
  Поени од трофеи:
  46
 7. Katerinceee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  814
  Допаѓања:
  1.230
  Поени од трофеи:
  296
 8. LadyInTheDark

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  982
  Допаѓања:
  2.658
  Поени од трофеи:
  276
 9. mar3q

  Истакнат член
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  12
  Поени од трофеи:
  156
 10. MilaKunis

  Истакнат член
  Пораки:
  117
  Допаѓања:
  25
  Поени од трофеи:
  81
 11. natemila

  Популарен член, Женски, од Светот на бајките
  Пораки:
  2.523
  Допаѓања:
  8.406
  Поени од трофеи:
  376
 12. naturally

  Популарен член
  Пораки:
  843
  Допаѓања:
  2.286
  Поени од трофеи:
  276
 13. simonnnna

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 14. smile-girl

  Активен член
  Пораки:
  8
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  34