Форумџика на годината 2020

Доделени трофеи на tanjee

 1. 3
  Награден(а): 26 февруари 2015

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 2. 2
  Награден(а): 12 февруари 2015

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 3. 1
  Награден(а): 11 февруари 2015

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.

 4. 50
  Награден(а): 11 февруари 2015

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 5. 40
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 6. 30
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 7. 20
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 8. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.