Форумџика на годината 2020

Неодамнешна активност на tulip-K

  1. На tulip-K му/ѝ се допадна мислење на Brpbrp во темата Најдобри пелени.

    Јас на 6кг требаше 4ка да земам ама бидејќи имаше од зелените не од розевите се префрлив на виолета. Али се зависи од бебе до бебе ако до...

    17 јануари 2021 во 12:35
  2. tulip-K одговори во темата Најдобри пелени.

    Мајки да ве прашам тие што коростите Бејбилове пелено..дали да земам 4ка за бебе од 6 kg. Бидејки знам дека малку се помали, а 4ка...

    16 јануари 2021 во 12:16