Доделени трофеи на ultra

 1. 50
  Награден(а): 15 ноември 2019

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 2. 40
  Награден(а): 20 октомври 2018

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 3. 1
  Награден(а): 30 јануари 2018

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.

 4. 30
  Награден(а): 10 ноември 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 5. 20
  Награден(а): 20 октомври 2016

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 6. 10
  Награден(а): 23 октомври 2015

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.