Доделени трофеи на V.O.D.O.L.I.J.A

 1. 3
  Награден(а): 14 декември 2014

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 2. 1
  Награден(а): 11 декември 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.

 3. 30
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 4. 20
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 5. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.