Членови кои ги следи veli4ekate

 1. Acka22

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  417
  Допаѓања:
  967
  Поени од трофеи:
  136
 2. afrodita26

  Популарен член, Женски, 33
  Пораки:
  258
  Допаѓања:
  1.366
  Поени од трофеи:
  256
 3. Alondra

  Популарен член, од Скопје
  Пораки:
  1.058
  Допаѓања:
  2.303
  Поени од трофеи:
  296
 4. Andonia

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  462
  Допаѓања:
  1.009
  Поени од трофеи:
  136
 5. Annath

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  14.923
  Допаѓања:
  118.495
  Поени од трофеи:
  566
 6. Ariel

  Пораки:
  3.395
  Допаѓања:
  46.457
  Поени од трофеи:
  476
 7. Bufi

  Истакнат член
  Пораки:
  367
  Допаѓања:
  647
  Поени од трофеи:
  66
 8. cecilia

  Популарен член
  Пораки:
  1.326
  Допаѓања:
  1.152
  Поени од трофеи:
  316
 9. cveke123

  Истакнат член, од Скопјето
  Пораки:
  352
  Допаѓања:
  632
  Поени од трофеи:
  176
 10. DAngel

  Пораки:
  7.932
  Допаѓања:
  41.197
  Поени од трофеи:
  516
 11. Dijana

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  67
  Допаѓања:
  89
  Поени од трофеи:
  191
 12. elenka88

  Истакнат член
  Пораки:
  33
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  76
 13. Feya

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  121
  Допаѓања:
  435
  Поени од трофеи:
  66
 14. Gordana10

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  6.899
  Допаѓања:
  9.164
  Поени од трофеи:
  406
 15. ilence

  Истакнат член
  Пораки:
  186
  Допаѓања:
  85
  Поени од трофеи:
  206
 16. instruktor

  Истакнат член
  Пораки:
  84
  Допаѓања:
  38
  Поени од трофеи:
  66
 17. jagod4e

  Истакнат член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 18. kalinaa

  Активен член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  34
 19. kate21

  Популарен член, Женски, од Во неговите очи!
  Пораки:
  4.220
  Допаѓања:
  3.826
  Поени од трофеи:
  316
 20. lion15

  Активен член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  31