Членови кои ги следи verica95

 1. Krisi

  Истакнат член
  Пораки:
  408
  Допаѓања:
  152
  Поени од трофеи:
  246
 2. kristin4e

  Истакнат член
  Пораки:
  266
  Допаѓања:
  115
  Поени од трофеи:
  156
 3. krstana.gjeskoska

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 4. Lacrimosa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.833
  Допаѓања:
  2.897
  Поени од трофеи:
  316
 5. lgrombanovska

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 6. Lizalka

  Истакнат член
  Пораки:
  2.004
  Допаѓања:
  85
  Поени од трофеи:
  176
 7. Milickaa

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  72
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  166
 8. Mitevska

  Истакнат член
  Пораки:
  31
  Допаѓања:
  9
  Поени од трофеи:
  116
 9. Nathalie

  Истакнат член
  Пораки:
  16
  Допаѓања:
  6
  Поени од трофеи:
  106
 10. Shelea

  Форумски идол
  Пораки:
  3.556
  Допаѓања:
  32.642
  Поени од трофеи:
  476
 11. soledad

  Истакнат член
  Пораки:
  382
  Допаѓања:
  210
  Поени од трофеи:
  246
 12. SummerGirl

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  12.734
  Допаѓања:
  22.558
  Поени од трофеи:
  566
 13. Sunshine88

  Истакнат член
  Пораки:
  1.533
  Допаѓања:
  566
  Поени од трофеи:
  236
 14. Sweety-Tweety

  Популарен член
  Пораки:
  993
  Допаѓања:
  496
  Поени од трофеи:
  266
 15. teddygirl

  Популарен член, од somewhere in the heaven
  Пораки:
  714
  Допаѓања:
  615
  Поени од трофеи:
  256
 16. TheLittleMermaid

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  104
 17. Victorya

  Популарен член
  Пораки:
  1.398
  Допаѓања:
  498
  Поени од трофеи:
  286
 18. violetblue

  Популарен член
  Пораки:
  955
  Допаѓања:
  2.936
  Поени од трофеи:
  266
 19. vrgo87

  Истакнат член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  104
 20. wolf4e

  Популарен член
  Пораки:
  2.285
  Допаѓања:
  1.881
  Поени од трофеи:
  316