Неодамнешна активност на Viiiiip

  1. Viiiiip одговори во темата Поддршка за сите оние што сакаат да забременат.

    После многу многу читање по темава, решив и јас да побарам ваше мислење за мојата ситуација. Пред 4 години кај проф. Димитров (Ремедика)...

    2 јуни 2020 во 19:10