Членови кои ги следи WaffleGirl

 1. 4rever.unique

  Истакнат член, од Sydney AUSTRALIA
  Пораки:
  398
  Допаѓања:
  223
  Поени од трофеи:
  106
 2. Anabelle.Amorette

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  2.193
  Допаѓања:
  31.106
  Поени од трофеи:
  476
 3. Arthur

  Популарен член, Женски, 23
  Пораки:
  673
  Допаѓања:
  2.509
  Поени од трофеи:
  276
 4. AziskaStrslenka

  Истакнат член, Женски, 23, од Тенџере за ајвар
  Пораки:
  412
  Допаѓања:
  3.498
  Поени од трофеи:
  166
 5. buba4e89

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  16.323
  Допаѓања:
  100.409
  Поени од трофеи:
  566
 6. ColoursOfTheRainbow

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.187
  Допаѓања:
  2.404
  Поени од трофеи:
  326
 7. CutieWithABeauty

  Популарен член, Женски, од Guangzhou, Guangdong
  Пораки:
  1.075
  Допаѓања:
  1.247
  Поени од трофеи:
  326
 8. Elissa

  Форумски идол, од Barbados
  Пораки:
  2.429
  Допаѓања:
  21.866
  Поени од трофеи:
  466
 9. erica

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.311
  Допаѓања:
  2.037
  Поени од трофеи:
  326
 10. Feminka22

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  5.320
  Допаѓања:
  18.253
  Поени од трофеи:
  416
 11. gingerchild

  Популарен член, Женски, од хромозоми
  Пораки:
  1.496
  Допаѓања:
  4.987
  Поени од трофеи:
  266
 12. Golden

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.065
  Допаѓања:
  1.398
  Поени од трофеи:
  326
 13. Ketchup

  Horn of the Deer, Машки, од French Riviera
  Пораки:
  4.860
  Допаѓања:
  36.882
  Поени од трофеи:
  446
 14. koritsaki

  Moderator, Женски
  Пораки:
  13.445
  Допаѓања:
  71.958
  Поени од трофеи:
  566
 15. Kukla994

  Форумски идол
  Пораки:
  3.943
  Допаѓања:
  45.381
  Поени од трофеи:
  446
 16. Lella

  a blasphemous bitch, Женски, 18, од King's Landing
  Пораки:
  4.662
  Допаѓања:
  25.109
  Поени од трофеи:
  476
 17. makedonkamak

  Форумски идол, Женски, од Caribbean Islands
  Пораки:
  3.616
  Допаѓања:
  26.972
  Поени од трофеи:
  426
 18. Megannn

  Истакнат член, Женски, од •Somewhere over the rainbow
  Пораки:
  241
  Допаѓања:
  211
  Поени од трофеи:
  86
 19. nevermet18

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.689
  Допаѓања:
  4.956
  Поени од трофеи:
  326
 20. skorpija123

  Популарен член
  Пораки:
  687
  Допаѓања:
  2.622
  Поени од трофеи:
  276