Членови кои ја/го следат WhiteAngel

 1. Ammy.Lee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.996
  Допаѓања:
  2.276
  Поени од трофеи:
  326
 2. Anna02

  Истакнат член
  Пораки:
  9
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  154
 3. belieber123

  Активен член
  Пораки:
  8
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  31
 4. chipo

  Истакнат член
  Пораки:
  13
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  66
 5. dolly.doll

  Популарен член, Женски, од Македонија
  Пораки:
  594
  Допаѓања:
  503
  Поени од трофеи:
  266
 6. Idealist-ka

  Активен член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  34
 7. Katerinceee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  814
  Допаѓања:
  1.230
  Поени од трофеи:
  296
 8. LadyGaga7

  Истакнат член
  Пораки:
  71
  Допаѓања:
  21
  Поени од трофеи:
  116
 9. litllemonster

  Истакнат член, од New York ;)
  Пораки:
  50
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  76
 10. Lovely15

  Истакнат член, од Џунгла
  Пораки:
  151
  Допаѓања:
  31
  Поени од трофеи:
  81
 11. Marija1517

  Активен член, Женски
  Пораки:
  22
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  16
 12. Maxymous

  Пораки:
  195
  Допаѓања:
  69
  Поени од трофеи:
  86
 13. MissCupcake

  Истакнат член, од In Illinois next to my loving saluki... ♥
  Пораки:
  369
  Допаѓања:
  262
  Поени од трофеи:
  176
 14. salty.dreams

  Истакнат член
  Пораки:
  79
  Допаѓања:
  32
  Поени од трофеи:
  96
 15. sleepingbeauty

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  267
  Допаѓања:
  540
  Поени од трофеи:
  226
 16. Tea1233

  Активен член
  Пораки:
  50
  Допаѓања:
  11
  Поени од трофеи:
  26
 17. The.Girl.Next.Door

  Истакнат член
  Пораки:
  99
  Допаѓања:
  16
  Поени од трофеи:
  76