Форумџика на годината 2019: НОМИНАЦИИ

Членови кои ја/го следат Zlatusko

 1. Ammy.Lee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.996
  Допаѓања:
  2.275
  Поени од трофеи:
  326
 2. Anastasia94

  Истакнат член
  Пораки:
  91
  Допаѓања:
  6
  Поени од трофеи:
  76
 3. babaDara

  Истакнат член, Женски, 35
  Пораки:
  446
  Допаѓања:
  423
  Поени од трофеи:
  246
 4. bojan4e

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 5. Boneff

  Активен член, Машки, од Скопје
  Пораки:
  46
  Допаѓања:
  63
  Поени од трофеи:
  31
 6. cronaldo

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 7. Diamond

  Истакнат член
  Пораки:
  162
  Допаѓања:
  179
  Поени од трофеи:
  156
 8. esperanca

  Популарен член, од На Сантијаго Бернабе
  Пораки:
  1.319
  Допаѓања:
  3.160
  Поени од трофеи:
  326
 9. kikuska87pp

  Активен член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  10
 10. kumanovce

  Истакнат член
  Пораки:
  18
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  63
 11. lepotance

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 12. Lexy10

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  105
  Допаѓања:
  272
  Поени од трофеи:
  66
 13. linalina

  Истакнат член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 14. love-20

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 15. mandufce

  Активен член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  31
 16. milk.honney

  Истакнат член
  Пораки:
  54
  Допаѓања:
  22
  Поени од трофеи:
  76
 17. MIRNA23

  Истакнат член
  Пораки:
  15
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  106
 18. nedzma

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  686
  Допаѓања:
  189
  Поени од трофеи:
  246
 19. orevka

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.117
  Допаѓања:
  5.276
  Поени од трофеи:
  256
 20. RedLion

  Активен член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  11