Каде да најдам светки и бисери што се јадат? Во центар негде. И боја за храна?
Некој искуство со Vanity Estetic и Промоиталиа за филери?
Катастрофа е таа ако е Перла Дентал Клиник. Не знам зошто правите кај зубарки филери...Филери не се прават у стоматолошка ординација :)
Падна бомба од небо па удари баба меца тече гној тече крв кој излези тој е прв ќе те кажам на чуварот да те фрли во бунарот ти ќе леташ како страчка...
Нема по него ниту инсекти, ниту пајажини, плус редовно прскани беа. За кратко по садењето почнаа да се сушат. Кај моите е во земја па и таму се...
Имав мидеа 9кг у ги пикав у неа Затоа сакам пак да земам 9кг Фала ти
Тоа шо ти се сушат е од што ги напаѓа црвен пајак Он се појавува на топло и влажно време и затоа март некаде и септември се прска за црвен пајак а...
еци пеци пец…. Таа песна :D
40 668
Да ти е живо и здраво бебето. Моето почна да се исфрла после два месеци. Работи што јас ги применив исфрлив млечно и јајца, намалив со глутен....
2 Ненад?
Мотор
Ќе барам второ мислење. Нека ми предложи некој ивф специјалист надвор од Систина кадешто би можела да закажам преглед многу брзо. Кај и да е треба да...
Сабајле и вечер.
Брзина
Ќе играме тенис
Незнам што е тоа , ама ако постои ризик за импантација не си ги троши ембрионите како било. Види со др. реши ја ситуацијата па правете трансфер.
Манекенка
Авокадо
Ако не ти дозволам да ме изнервираш, нема да ме изнервираш. Се нервираат кога не им успева а јас им се смешкам и почнуваат да збеснуваат.
Separate names with a comma.