Lani od 18ti avgust bevme , top si pominavme komarci nemase mm i bebo nieden ne gi kasna samo mene 3 pati dodeka bevme tamu
Да, тоа ми е сериозна мана што јас ги идеализирам тие што ми се свиѓаат а ако малку излезам од идеализацијата и гледам од поинаков агол, сфаќам на...
Може слика?
Пиши ѝ и види како ќе се одвиваат понатаму работите. Можеби и ќе ѝ помогнеш полесно да ги преброди тешките моменти. Во секој случај убаво би било да...
Не знам до колку кг се, ваљда стандард како сите колички, ама транспортерите се ептен лимитирани мислам до 9кг да не се. Плус корпите за во зима се...
На фб има продаваат, јас земам од бугарија некогаш ако снемам ги земам овие од зегин...
До која возраст или кг може да се користи? Во многу продавници влеговме и се ми се измеша :D и дали е стабилна вака, како ја осеќаш? Во локо кроко...
Пробај, може ќе омекне :rofl: Коа можело сјај за садови да е ефикасно, зашо не омекнувач :^)
Лажење
На левата
На која рака носите часовник?
https://coslovemetics.mk/product/pyunkang-yul-ato-mild-sun-cream-spf-45-pa-75ml/ Ве молам предлог за слична крема на оваа, ептен ми се погоди, ама ја...
Some by mi spf 50 Axis-y no stress physical cream spf 50
Која е цената и јас треба да правам скрининг на срце во Плодност
Mene fustanot mi stigna za 3 dena. Preku profilot na insta narachav ne preku web stranata, nz dali toa menuva neshto.
Да само на доење.. кога ќе го види лажичето одма пишти-вришти И домашно и од хип пробав џабе..
И мене ми е 5 утринскиот и ми рече да пазам на исхрана, а кога проверував скриен ми беше 4,7. Ама тоа пред месец дена, што велиш како напредува...
Никити е убаво за шетање навечер во градот, околните плажи ми беа мене поубави. Сега мене детето лани ми беше 2 години и шетавме по плажите, не ми...
Вие пост и кај мене одма ги носат пратките. Исто вчера ми стигна порака дека е кај нив, денес сабајле ми ја доставија. Сијалички имам такви и ги...
Кako се движат цените на коронки и каде ми препорачате да одам, во која ординација?
Separate names with a comma.