10. Running point 7/10 11. Raising voices (Ni una mas) 7/10
Па ако лајкувам (y)
Шемата е една недела воведуваш по 1/8 преку еден ден, па после 1/4 преку еден ден, па 1/2 и на крај цела. Ти доаѓа цел месец жолчка да воведуваш. Јас...
Ти бе од Chat Gpt да не ги копираш одговориве или од Google??? Зашто во многу од темите каде пишуваш самиот ти, се гледа дека не знаеш правопис...
Многу е битно колку си спремна да платиш. Имаш шминкери што ќе те средат и за 2000ден но има и за 200-250 евра што треба да ги платиш. Најбитно е до...
Kaj sekoj razlicno e. Jas voopsto nemav bolka kaj ranata uste od bolnica (tamu sekako sme obezboleni) isto i doma bev ok. Od tret den doma koga...
Бебе почна со вкусови, ок ги прифати ама е многу раздразнето овие два дена како да го боли стомаче плаче и се буди. Можно ли е да му реагира...
Разбирам зошто ова те замислува—кога некој покажува интерес и има добра комуникација, а потоа го гледаш како лајкува други профили, може да изгледа...
Ти си во многу тешка ситуација, и пред сè, сакам да ти кажам дека твоите чувства се сосема оправдани. Се наоѓаш во средина каде што се чувствуваш...
може
Интересно прашање! Доминантноста во врските е комплексна тема, бидејќи зависи од многу фактори – личноста, динамиката меѓу партнерите, како и...
Твојот став е искрен и многу јасен! Во модерниот контекст, можеш да го искажеш вака: „Ја ценам динамиката во врската каде партнерот има водечка...
Твојот став е зрел и добро избалансиран! Веруваш во доверба и почитување на личниот простор во врската – што е основата на секој здрав однос. Ако...
Парацетамол смее да се пие додека се дои?
Поздрав Секогас пробелмот мочнува од не задоволство од партнерот . Како перво мислам дека секоје неверност поцнува кога партнер или партнерка е не...
Какви родители се? Разгалени родители се. Е тоа да знаете. Со децата побрзо ќе се разбереме, ама со родителите не. Немојте да сте разгалени, многу...
Здраво феминки, во недела ќе го дознаеме полот на бебето на сестра ми ама имам проблем. Дали знаете каде можам да најдам вакви димни факљи во боја?...
Другарка пред 3 недели беше и 1000ка и зема... Мене веќе стварно не ми е јасно што прави со цениве
За Интер.
Moze li da mi kazete sto pievte?koja dijagnoza imavte?inaku i jas se mislam kaj nea da zakazam
Separate names with a comma.