Шознам дали по свет го нема. Вистина, по развиен свет не ги јадат тафтабити... ама што знаат па Норвежаниве (на пример). Цела Европа гуглај затворски...
Дента како ќе имаш адреналин, ништо нема да ти биде од ова. Нема ни да јадеш ни вода да се напиеш, јас вечерта тек на вечерата прва вода се напив,...
Да лани бебо годинка имаше, на плажа една дремка тераше на лежалка. Па после некогаш и во апартман знаеше да преспие 30-40мин. Внуката со нас беа она...
Не ми се верува дека вака размислувате… какви ѕверови бре луѓе? Тој што е во затвор, без разлика на како дело сторил, имало причина. И не треба да се...
Па добро, може треба да имаш фактички познавања прво. Во Идризово на пример, не би рекла дека живеат "во хотел" или "полн пансион", можеш и да видиш...
[ATTACH]
Во регресија сте?
Леле какви се меденииии :l: Да бев поблиску 2 ќе земев.
Фала ти премногу за споделеното искуство, Ме охрабри многу особено за дневниве дремки дека не грешам што ја оставам на мене дека само така успева да...
Која нијанса ја имаш женска од карминот? сите го фалат со години правам земи врати го од полица, некако нијансите не ми фаќаат око, сакам нешто нежно...
Благодарение на овде споделени искуства си најдов одлични продукти. Е сега сакам да си го споделам мојот омилен производ на месецот.[ATTACH]...
Здраво Дали некој што правел свадба има пиено нешто за смирување. Ќе правам свадба и ептен сум тремаџика. Сакам да се напијам нешто за смирување, да...
Машината за перење кога е вклучена дава слаба миризба како кога греалка што не била вклучена подолго време ја вклучиш. Веднаш јас исклучив, ама дали...
Има да, обично и потекуваат нозете. Ама и не мора да значи. Јас немав, ама ко крофна бев отечена:rofl: повеќе хидрирај се, и одмарај. Сега иде топло,...
Za tie sto go nosele bebeto nisko, dali so tek na vreme se kacilo so pomos na pojas ? Ili taka ke si ostani do kraj. Dali e strasno mng ? Ke miruvas...
[ATTACH] [ATTACH]
Еее одамна ме нема да пишам во групава, имавме некои дешавки… Ама добри сме фала му на Господ до сега.. Моментално 16 недела и 2 дена :inlove: Нифти...
Separate names with a comma.