Лелее мојот колку беше апсурд:rofl: Сонував како мојот прв братучед затруднел и родил, а детето на сонот го немаше:Dи после за секс зборевме некои...
А јас француската од оваа година. Битно Еспресо макијато е на сите радио станици, се надевам и Балер ќе се пробие. Две прави хитчиња.
;(;(:l::l:
Понедникот си заслужи ама уште не разбудени, еве Австрија се жали немале доволно пари за организација и бараат уште. Чаре зголемување на...
Никој, ни моите дома не знаат:P
Мене не ми се смешни, ме вознемируваат
Никакви, не сум пушач:) Кога ќе го помирисам чадот ми се:puke:
Епа јас читам затоа што ми се ,, смешни'' такви кутри душички:rofl:
Јас немав таков преглед.Не значи дека ке имаш.
За допишување :)
Па и домашното ако е убаво зготвено нема гајле. Уште поубаво барем не е со хемија, поздраво. :)
Во втор скок ослабнав 4кила за една недела, сеа четврти ќе правиме тело за плажа изгледа:rofl: Уште имам кошмари од тие две недели, по 2саати на раце...
Јас земам домашни јајца цела бременост и пред бременоста од познати луѓе. Јајцата не проаѓаат низ никаков процес пред да одат во продажба, освен што...
Да, од 36-37 зависи како ќе се погодиш на преглед па до крај секоја недела ехо и цтг, а преглед со рака зависи од докторот, ако немаш болки и...
Јас сум Анксиозна и депресивна, на лекови сум.
Ooo pa jajca domasni zimam od kaj svekrva mi od selo. Obicno gi varam tvrdo ili przam. Sto rizik moze da ima ? Tnx
Да тие сакаат да се претстават дека се перфектни, талентирани, шармантни, љубезни, ама тоа им е само фасада затоа што најстрашно за нив е да им го...
Јас мисиркино и пилешко давам само од кашички така ми кажа педијатар додека не најдам домашно.
Не најдов таква тема па овде да прашам. Дали е подобро наеднаш да се престане со алкохол и цигари, бидејќи велат ќе ги оставиш удар ќе те фати, иако...
Има ли некој автобус што оди од железничка до ѓорче училиштето димитар поп георгиев беровски?
Separate names with a comma.