Штом легнува покасно, до кај 20ч дај вечера. За макароните пробај со вилушка да ги ситниш на што е можно поситно, евентуално ако блендираш, помешај...
@baguf4e и јас денес ги гледав шаторите ама не знам дете од 2 и пол години колку ќе има желба за седење во нешто такво. Битно на листа ми е за...
Како би можела да го искомбинирам овој фустан? Обувки, накит и слично. :)
Karcher SC2 го имам веќе четири години, маста му ја извадив. За кујна, купатило, прозори, плочки, секаде. Незаменлив ми е. Јас го платив некои си 150...
Презадоволна од старс маскотите, имаше анимација, 2 девојки беа, една као маскота нели другата имаше некои крила ми се чини, имаа и цртање они, игри,...
Кај мене нема коментари дека е гладна/жедна и слично. Кога плаче обавезно имам коментар дека е настината пошо ја шетам по кратки ракави. Или дека...
Муабетиве ко од свекрвица хахахах 2 сати, ама за тие 2 сати душата да му ја извади на човекк:drunk::headbang::headbang:
Вемеровците во сосема друг универзум од нас живеат изгледа... [ATTACH]
Ќе се самоцитирам: Го препорачѕвам д-р Андреј Петров во Аџибадем Систина од лично искуство.
Леле нешто зборевте од вчера -некна. Јас додека сум кај мене во маало, се ми е птичји џагор, цветови и пеперутки. А нога подадам надвор од маалово,...
Секој викенд ми е истата приказна. Сакам да излезам, ама и да исчистам, ама и да читам книга, ама и да гледам филм, ама и да поспијам сабајле... и на...
Грцишта педери, ехф мафија:swear:
[ATTACH]
За удобни не би можела да кажам, ги немам уште носено, само пробани ми се и ок се на нога. Во однос на материјалот личи како превртена кожа ама...
Ќути од такт ме вади жената. Ќе заплаче малава леле ама што ти е што те мачи сега сине (така и вика) леле мешето сигурно и се кака, да не е гладна,...
Балот на лудите жени - Викторија Мас [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Грчиштава се откажаа и не го одиграа натпреварот. Какви гадурии :swear:
Во ручекот малце ставам додека е топло да се стопи. Понатака и ќе и мачкам со плус јајце, зеленчук. Ама да пројаде се, па ке и биде како појадок тоа.
Од sinsay, 800 денари беше. https://www.sinsay.com/mk/mk/plazen-sator-330ee-07x Дури и да не го искористам, за тие пари не го жалам.:D Во Грција, во...
Separate names with a comma.