1 Теодор
Го имав од ТопШоп купено на времето. Не си ги фрлај парите за џабе. Чиста нефункционална кинезарија. Прегоре моторот на крај.
Ако има некој што работи во МВР кај документи го молам да ми пише за едно инфо.
Да Смути со ѓумбир?
Досега немал проблем со продолжени крварења генерално. Испитуваа шеќер предоперативно, не покажаа резултатите такво нешто. Ќе испитаме се' што треба,...
https://marketbaltazar.mk/product/%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%87-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%b0-h2o-mop-x5/ Искуство некој со...
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
[ATTACH]
Јас имам позитивно искуство со Драган од Автокоманда гледа на кафе кој сака контакт нека ми пише лп
Сака да претпоставува, тука, на темава:D
Толку често те имам забележано во оваа тема во која треба да има најмногу разбирање, дека настапуваш со вакви коментари и слични испади и не е во...
На мене за англиска виза ми рекоа морам во Мк да одам ,може америте се пофлексибилни:?:.
Адреналин
Отсекогаш сме биле фасцинантни како примерок за набљудување. Самите се негираме, на толкава историја.
Имам Имаш ли бисерен ѓердан?
После 6 месеци има 2ка.
@Annath , на дете на блиски, при вадење заб, долго време не можеле крварењето да го смират. Меѓу другото ги испратија и да направат испитувања за...
Дупла Вага
Го доби,но со него заврши на дно на Охридско езеро.Сакам да си отворам слаткарница
Во колку отвора Силбо во недела навечер? Мислам дека пред полноќ отвораат ама не знам кога точно
Separate names with a comma.