Ај пак :D:D
Проектирањето беше 20 евра по метар квадратен :)
Јас додека бев таму на сите ни даваа ова пред 4 години додека бевме во болница да пиеме и дома уште по еден ни препишаа ама јас на своја рака нејќев...
Јас од почеток не земам витамини за трудници, имам многу осетлив желудник и многу ми беше лошо од нив, само метил фолат со б комплекс, потоа земав и...
Фала ти Биби :l:
Не чини да се бара заобиколување. Доколку невестата се смета себеси за верник, нека се крсти пред венчавката. Доколку не се смета, не правете...
Не се битни усните ако е смешна <3
Хијалуронски усни
Соко бања, луковска бања побарај на нет, банско има знам базен со таква вода
Следна тема нека биде Party time (јадење, пиење, декор од нечија забава или сè што ве асоцира на забава).
Јас толку многу црни мисли имав што барав низ форумов други жени што споделувале вакви црни мисли и проверував после дали објавиле нешто од тогаш...
Мојава не цица, ама брадавиците кога ќе ми ги фати, ми ги корне. Омилено и е по цицки да штипе и брадавици да фаќа.
Ненормално :drunk:. Втор ден без таблета за болка :party:. Ама не слушам сега, се осеќа притисок во ушите. Се напнав и исчистив и торти, мезиња...
Освен за железо , ништо друго не ми дадоа. Ми понудија за болка дали сакам нешто, ама бидејќи немав, не земав. Откако ме пуштија ми препишаа Панцеф....
Прашав, бидејќи и мојот е со запек. Имаше 10 дена стомачен вирус и после тоа не му се врати во нормала столицата. Се напнува многу да се искака (дури...
За страшно знам дека не е. Ама јас чекам двојки, кога случајно гледам 4 ка. А уште е цела набабрена по непцана, за некој ден ќе направам уште една...
Иста мака имам. Се решив за Blackview AirBuds 8, ќе пренесам искуства за некој ден.
Те знам од форумов, ама те мислам со денови. Убаво викаат, пријатели кои ти се ќе ги видиш кога ти е најтешко, а јас богами и кога ми беше најубаво...
Мене така ме буди, директ клоци во раната…
Од дамна се немам вака насмеано. Браво :rofl::rofl:
Separate names with a comma.