Под фирма. Јас со малата кога беше 2 год и 4 месеци лежевме во козле една недела а на боледување бев повеќе од месец, за таа една недела од фонд...
Читај на Никана на инстаграм, баш пишуваа за цени таму. Лежалки ако сакаш прв ред по 50€ конзумација од сет лежалки, а другите редови имаш и за 30-40...
Од лани кај мене баш сега проверив пишува Боледување на терет на ФЗО платено 100%. Една недела беше ако нешто менува.
Ми се дреме
Како се справувате со физичка болка ? Мене тоа многу ме загржува. Не е реална болка како некоја тежина. Најчесто ми се случува кога сум дома, а да...
Незнам дали ми е за тука прашањето, ама ќе прашам. Кога правам дипломска и воведот ми е 1.5 страна, дали е подобро главниот дел да го почнам од...
Иста сум и јас, а влезена сум во осми месец, 32 недела сум, киселини на сред ноќ ме будат, а ги имам некогаш и во текот на целиот ден. А тек кај е...
[ATTACH]
Јас верувам дека е.
Каде може да прочитам повеќе за далноводи, колку е штетно нивното зрачење?
Дали постои некоја преграда помеѓу фрижидер и машина за садови или може да бидат еден до друг
Леле дај боже да е он. Ама пак пред 2 дена било тоа и уште не го нашле, неспособни.
Пиши му ти ќе видиш на што си..
Едно прашање. Боледување со болничко лекување за дете до 3 години оди под фонд или фирма? Има некој вакво искуство?
Ама воопшто не ми е привилегија што живеам во Скопје, повеќе стрес ми прави секојдневието. А па не дај боже да си вработен од 8 до 4, стани во 6 за...
Како што појаснуваат блиските на Миле, во вторникот наутро добиле телефонски повик од лице од Кавадарци кое го познавало Миле. Човекот им кажал дека...
Здраво, епа вака пред околу месец ипол почнав да излегувам со едно дете и се видовме три пати, последниот пат кога излеговме ми рече се гледаме и се...
Мојот не можеш да го убедиш на помалку од месец да те види детално ако имаш проблем само проблемот. Пример имав болки ,провери само грло. Инаку 500...
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.