И мене истото ми се случи, деновиве си направив филм дека не ми расте стомакот :D а уствари се гасови, и сега кога ке ми се направат гасови ми...
Зошто без скокање?
Според мене да има тркалца, максимално ни е искористена, зошто многу седи во неа, секаде го носам со мене и кога се туширам и во спална и на балкон.
Ај здраво, Бебка е 26 дена, денеска бевме кај матичната и на ортопед. Се е во ред, само на лицето, вратот и малку на градите бебка има брунчиња....
Не, не ни имав помислено дека е нешто бидејќи од кога знам за мене имам така. Само приметив дека најчесто ми се појавува на лето кога ми е многу топло
Врска немаат.
Шпаргел супа е кралица на супите:!:. Порано го печев ,а од оваа година само супи го правам белиот, а зелениот салата со компир:$.
Путер од Pura Perla и Ignea македонски брендови на Инстаграм ги има а имаат и нет онлајн да се нарача а има и физички продавница Органски се и се...
Девојки, препорака за добар медицински педикир во Скопје? Се јавив кај Наиша, меѓутоа ми рекоа дека прв слободен термин им е на 10ти јуни, а тоа ми е...
Lele daj boze da bide , ke vi pisam sto ke se sluci. No ke cekam 14 den , da bidam najsigurna , da ne se stresuvam dopolnitelno , nemam nervi ni za...
Имам приметено и јас дека ми се менува големината на мешето Мислам дека кај мене зависи што како комбинирам со храна Сигурно е ок бебчето ако на...
@Bella_Stella , рецепт за пицата со сладок компир
Што мачкате за стрии и целулит?
23/60 јаг. хид. Д: едно јаболко Р: макарони со сос од печурки и доматно пире В: парче торта и црно чоколадо
Крв од нога му земаа ако се сеќавам добро. Ако си видела дека тоа му прават тогаш да си правела и резултати стигнале дома само ако има некоја вродена...
Јас се пријавив. А за здравството не знам како треба.
Епа чоколади 100 ка станаа, а баш у кид го среќа има често некоја на попуст, дали милка, дорина, галеб, па прикупувам повеќе да има кога идам на...
габичен осип, нанесувај Канестен крем 2-3 пати дневно на чиста и сува кожа ...
(ми останале необјавени од времето кога беше уште ладно) :$[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Женички да ве прашам нешто во врска со мешињата. Во второ тромесечје ми беше многу потпораснат стомакот,така издуван целиот имав и гасови и ми беше...
Separate names with a comma.