Е така де:rofl:
Kisela voda pijam po 2 l na den Pocnaa i taa da mi gorci Isto se osekjam i jas kako da mi e poloso od prvite 12 nedeli 4,5 dena se oporaviv koga...
[ATTACH]
И мојата исто прави од 4ти скок, и еве 2 и пол месеци после пак исто прави. Ретко, преретко да не стане така. Кај мене е 30-40-саат. Така знае да...
Јас гледав до каде што го убија жените Фред, тоа која сезона беше? И го убија, така, нема да воскресне или нешто :?: ? Сега ако завршила серијата,...
Дали користите рачна пумпа за молзење и ако да каква?
Да, 8 и пол макс. Не може да издржи, почнува да урла ако е повеќе.
Алергија е на полен, зиртекс аплиња премногу помагаат, мислам и за деца се дозволени.
Има, ама 4ка е распродадена…:) немаат веќе подолго време.
Малу надвор од темата: колкав процент од месечните примања трошите на облека/козметика и сл?
Среќен роденден,уште малку ќе ви се придружиме
Кај нас децата што имаат помалку од 2г во септември не ги пуштаат прва мала. Ама кај нас се 3 групи јасли, третата е со учење песнички и игри. Синко...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Удобни ли се детските патики skechers?
Не ме фаќај за збор но мислам сите до септември што полнат 2 ги префрлаат во прва мала... Но можеш и негователките да ги прашаш... Пс нас матичниот...
Е не смее ама наплаќаат дебело, пример гинеколозите нели. Мене гинекологот потврда за водење бременост, за во социјално, 500ден ми ја наплати. Без...
Ставајте спојлери за финалето на серијава. Јас не можам да соберам храброст да го изгледам.:sweat:
[ATTACH] [ATTACH]
Ти благодарам :hug:
Да не те излажам, 25, 35000 така нешто, за природен пораѓај. Сега верувам има различни цени за царски, нз плус ако мајката прима терапија, бебето и...
Separate names with a comma.