[ATTACH] [ATTACH]
Малава има 29 дена. Пие хип комбиотик 1. До сега горе доле добро го пиеше и во килажа е ок според возраста. Пред 3 дена бевме на педијатар,...
Времето дојде. Се слушаМе покасно, илИ не. 8-)
[ATTACH]
Ти благодарам
Калитеа-Криопиги, Ставрос, Неа Флогита/Плагиа, Неа Модања... Тие се на прв крак.
Само мене не ми се вклучува Инстаграм или што?
Хмм, на овие години тешко оди во двојка, но уште потешко во тројка, дефинитивно. :^)
Секогаш се нервирам во ПМС, тогаш се нервирам и во деновите кога нешто требало да ме нервира а јас не сум се нервирала :rofl: Е тогаш ми текнуват...
Мене тој кетеринг ми е кстастрофа. Пиците топли покриени со фолија и веќе исечени парчињата едни врз други. Кога ги отворија вода на нив и залепени,...
Некое спрејче за расчешлување на коса?
Хмм, желба да, но можност... Хмм 8-|
Мене вака да ме условуваат и да ме ставаат пред свршен чин ќе најдам изговор и нема да им одам на свадба и автоматски ќе се оддалечам од нив, од...
Хмм, премногу често, впрочем на овие години на што друго да мислам? :|
Дали да се прима клексан треба транзфузиолог да ти каже или гинеколог специјалист според повеќе фактори не само од д-димери А според реф вредности...
Dali ima nekoj iskustvo so smetkovodstvo Akaunting In ili Profeks Akaunting?
Д-димерите многу ли ми се виджсоки? Треба ли да зимам клексани? Точно сум 33та недела
Да по пишувањата сфатив ако не и дека ова е најбитната анализа.. Во многу српски и бугарски групи сум член и ова обавезно го испитуваат за тие што...
Продавам бебешка машка облека од вел 62-до вел 86 до 6 мес Претежно се на Зара,Ваикики H&M 24 парчиња за 1000 ден Има и летно и зимско
Separate names with a comma.