Едниов ми рече таман си се (една недела помало, другиов рече три недели помало). Протоците и двајцата рекоја дека се супер, ама гинекологов што ми...
Можеш ли да прашаш каде зеде курс? Ана екстрем мислам дека само неколку дена и е обуката ,не ми изгледа за доволно.
Фамилијата крие Го претставија како спортист а уствари он е боксерски судија у Шљ лига и навивач на трета лига фудбалски клуб И толку Никаков...
Дали негде знајте да можат да се најдат тестери или помали паковања.. оти гледам не е евтина, а не знам дали ќе одговара
Навистина штета за дечкото ако посегнал по дрога и толку западнал. Жално што млад, убав дечко животот почнал да си уништува. Ако почнал да се...
Може
Вмро од секогаш сум го мразел, ко прво членовите се антипатични, особено во мојава општина, сите пијаница до пијаница, не верувам дека некогаш душава...
Оди на трето мислење, мене матичниот ми го мери 1.269 грама, другиот ден во плодност 1.400 скоро. Кај тебе е голема разликата ама оди си на трето...
Не, кортико за атопична кожа, некако ми е too much, ми рече педијатар пробај прво со биодермава па ќе видиме понатака, и толку беше, две миења и...
Мојата има 6+++ и така прави сма само кога е седната со играчки, не знам дали се возбудува нешто, ама што викаш, само да немаш мир… се тресе како се...
:rofl::rofl::rofl: Баш
Со антибактерискиов течен сапун, но морам повеќе пати да пројдам. И четките исто, само тој ми ги чисти темелно. [ATTACH]
Боденик :)
@_Vera_ Кога ќе броиме? :hug:
Пиеш ли б12? Јас пиев и од него имав покачен, ги баталив витамините, преку мокрача се исфрлува. Ако не користиш б12, не знам од што, прашај доктор.
Дали има некој правено ПГД во Њуборн и колку чини?
Мајки што давате за подобрување на имунитет? Почнавме градинка и не можеме да се оправиме од болести.
SEVUKOPNO MI IZLEZE 2000 DEN ZA PLAKANJE
Искрено после ова кажаното ти нема смисла.
Мојата прва тортичка, за роденден утре, за либе :inlove: [ATTACH]
Separate names with a comma.