Ориз тавче и плескавици
Istovo go pominav pred 8 godini. Znaci ne se smenilo nishto.
Во моето село како што знам за себе нема ич народ 2-3 луѓе само значи се иселиле пред многу години а и е далеку од мојот град. Исто и на мажот ми...
Ако е тој еве го и целосно за гледање: [MEDIA]
Јануари годинава :)
не знам дали најде нешто али би ти препорачала од Аура да ги видиш малите палети со 4 сенки. сите им се супер и се cool toned. [ATTACH] [ATTACH]...
Ја направив сабајлево со вода и додадов јогурт, пола дали ја изеде искрено грда беше, без вкус :D и баш се мислев следно со банана да пробам а и со...
Книгата... уште ја имам... случајно ја најдов во Стокомак и ја купив, помислив на тебе тогаш, ја сликав и ти ја пуштив ама не кажав дека помислив на...
Кога ова ?
Мислам дека како народ таа свест за вакви трагедии ни отапе.Што не се изнаслучи во државава.Дивоградби ,криминал ,перење пари...а плативме најскапо...
[ATTACH] [ATTACH]
Плата минималец, со поставени таргети за издадени и наплатени кредити можеш да фатиш бонус.. искрено за таа работа многу мала плата даваат, цел ден...
Од патолошка ме однесоа во предродилна каде што бев +10 часа, со се торбица ташна се што носев, никој ништо не кажа...требаше природно па излезе итен...
Зелка ставај цело време. 3-4 дена само зелка носев и полека престанаа да ме болат градите.
Не ми пречи воопшто. Кој што сака може да си прави за мене доста работи би можело да се корегираат ама не ми пречи ништо.
Да истото ....со лустери низ прозорец тоа заборавив да кажам ...да на таа подлога ама после потешко заспива ако игра
Само во горица горе во трговски, пре пре убави, со прегради и кожни се а не се прескапи, едно време беа 1500 сега се 2200 мислам, со години зимам од...
[ATTACH]
Да, засега му помага, се чисти полека. Цикабио не помогна, Еуцетин не помогна, Декотал ќе смири и пак се појавуваше за кратко. Моментално користиме...
Епа се ,затоа што кога побарав не ми дадоа а на родилката после мене лично докторот се јави на маж и да каже дека се породила го слушнав. Знае дека...
Separate names with a comma.