Немам читнато за ништо со прскање, ама ќе ја прашам мајка ми. Знам дека се мачеше жената со косетинава моја ко дете Нас овие не спасија, и мене и...
Полесен е од втор(fingers)
Јеееиии :|
До кога треба да пие прематур млеко? Моево е прематурче, не колку твоето (35та недела е родена) од старт си беше на Бебелан 1. Не сме користеле...
Ги имам ластичињата и од Еурофарм и овие од Зегин. Ова до прскање ми фаќа поќе ум...а можи и лаванда...се бега од неа.
Скрининг не се прави преку крв, тоа што ти го правела е Приска и се прави еднаш.
Може и те како, исти сме и ние :D Нормално е кога се помали повеќе да спијат во количка и седиште. Како растат веројатно сѐ им е интересно, сакаат да...
За втор скрининг не се зема крв, само детален ехо преглед. И по протокол треба да те пратат кај специјалист. Пари џабе ти земале, за прв скрининг не...
За да не се случи да нема слободни термини кај подобрите.
И јас и давам двојно д3 односно и давам од бејбитол д3 со к1, омега и само д3 така ни рече педијатарот пред да прими вакцина... А после 3 месец да...
Има скок околу 11та:sweat:
[ATTACH]
Мајки, паднав по скали со бебе 7мес... јас сум изгребана на ногата а бебе се занесе позади и одма реагирав накај мене го повлеков нагло и плачеше...
Нормално е. Јак мирис каката има поради колики во тој период се, може да се изразени или помалку изразени грчевите, ама да има столици кои се...
Како ги добивате резултатите од тестот? Дали ви се јавуваат дека се готови или само на маил ви ги праќаат?
Од самата сол не би требало да се појават бактерии дури и е добра за кожата. Е сеа зависи и кое море кој период, каде.. јас живеам на јадран и знае...
@elenaklasik ,само нафрлам идеи ама дали би помогнало да имаш фиксиран распоред на неделата, денот или било како? Како календар, пример понеделник...
Сакам да кажам дека се извинувам и официјално го повлекувам мојот став дека треба да им се забрани на мужи да пишуваат на форумов. Само напред....
|( Па мисли дека ја искористил сексуално, ако не ти е јасно. Така што бил добар со неа и ја манипулирал месец ипол додека не му ,, дала,, и после...
Dali nekoj se soocil so gadenje i bolki vo gradi i zabrzano otkucuvanje na srceto
Separate names with a comma.