Здраво. Се извинувам доколку ја промашив темата. Ме интересира какви обврски и работни задачи има образовен асистент?
Пак се сведува на тоа дека од старт е направено погрешна проценка, а таа погрешна проценка е или поради избрзана одлука или како што реков поради...
Имав поинаква замисла за трошењево. Едни темперни годишно е ништо. Фала. :)
Ама ете пример после 1 година врска тој ја изневерува. И? Гледаш дека не е така колку сменети партнерки толку помала стабилност? Зошто врска се...
Затоа не се избрзува со физичка интимност. Мора да има период на запознавање.
Ама знаеш дека личностите едно се претставуваат, а друго всушност се? Како ќе препознаеш некој ако си во врска само месец, два со него? Може да...
Партнер не се бира од прва. Затоа има период на запознавање пред да се впуштиш во физички интимни односи.
Епа и тоа е несоодветен избор и влегување во токсична врска. Препознавање на структура на личност и модел на однесување со кое си растен, и ако не се...
Не била доволно стабилна да препознае стабилен партнер од прва:bandit:
Хмм а што ако партнерите биле тие кои не се стабилни, па тоа доведува до тоа личноста да менува повеќе партнери?
Не мислам дека би му било проблем да се венча во православна, мормонска, протестантска, ватевр црква, ако сака да биде со тебе. Не знам каков...
Околината додека ти проповеда тебе како треба да го живееш животот, си прави како си сака. На 30 години веќе е време да не се водиш според околината...
Pijano I mnogu ubavo❤️
Тоа што го напиша Stark е вистина. Често менување на партнери значи дека личноста нема доволно капацитет да се врзе (важи и за мажи и за жени)... И...
Би сакала да бидам венчана во Православна црква. Затоа реков "отстапување од свое" Многу сум збунета. Околината ми прави дополнителен терет. Мајка ми...
Zdravo dali koristite termos za hrana i od kogo kako ste zadovolni.. go gledav na twiss dali nekoj go ima?
Овој беше за зимава што помина, од 3-6 м. :D Веќе и го кренав кога заврши пролетта. За оваа зима и немам купено, ама ќе гледам за 1.5 година бидејќи...
Што е тоа-отстапување од своето? И што е проблематично со твоите ставови и размислувања? Велиш, порасната си во традиционално семејство. Ама ти не...
[MEDIA]
Jas si ostanav samo so moeto od prakticni pricini. Negovoto go dodadov samo na socijalnite mrezi... ps. ja zeznav publikata i site srekni i...
Separate names with a comma.