Дали некој го пробал ова на темно кафена боја за да ја осветли малце? Се фарбам со ревлон médium brown ама ми искача како бакарна. Сакам да се спасам...
Дефинитивно трамболина и овие лизгалките како тобогани што се. И песок за помалите со кофички, лопатки и сл.
Грашок манџа со пилешко месо.
Update,pominav super,zazdravuvanjeto tece kako po kniga,po edna nedela(vcera) mi izvadija konci,otok imam seuste ama malku,poveke e na okoto sto e...
Абе препишувајте и без гајле бидете.. демек до сега никој не препишувал на матура, па еве завршив градежен факултет со над 9 просек.. си ги читавме...
Уште пожално е што била трети месец.... Ужас ужас, недај боже на никој
Ако немаш проверено која е причината тешко е да се направи првиот чекор. Провери си хормони,стрес у баланс, наследни гени исто... И јас мака...
Јас мислам дека врска нема ова. Мојата многу одамна почна да кажува дека ќе кака. Ќе ми рече какам и ете ти ја почнува. Сум и спомнала онака ајде на...
9м сме јаде цврста храна,да прашам дали смеам да му давам се од зеленчук и предложете некои комбинации за кашички
@Luna12345 Не би те советувала овде да правиш ПГД на ембриони. Сега Њу борн се рекламираат ама од моето богато ИВФ искуство во МК овде таа доверба на...
Од Аџико пред 2 год ја земав. Можеш и онлајн да си нарачаш од кај нив.
Јас да, задоволна сум од нијацинамидот и азалаичната киселина,не ми имаат никаков проблем направено и мислам може да поминат бар некогаш за промена...
За сѐ има одговор. Или сакаш да го дадеш или не. Значи, со криење и ние знаеме. Ако некој е ЈАКО МАЖИШТЕ, ќе седне на маса за разговор. А, не да се...
Не Сок од боровинки?
Некои прашања не заслужуваат одговор
Забрането е ако работиш со храна да имаш нокти, лакирани нокти треба само санитарна да си ја работи работата
Ах, сега спремете се за тензии.. ја погоди нај болната тема..
Ау, дааа! Џин?
Оф беее, па затоа што не можеш да вараш ако немаш девојка или жена, хелоУуу...:mm:
И јас го имав тој проблем. Можеби ти е нарушена кожната бариера од ретинол,од јаки производи за твоето лице. Пробај со кремчиња за заштита на кожната...
Separate names with a comma.