За прв пат моето речиси 5 г девојче остана на спиење кај золва ми. 1г се разлика со братучед и ,не знам дали е заспана дома тешко заспива. Ја...
Мене пак ме вратија ,уште 2 см отворена и мирно цтг :drunk: Ми се смачи и идењето веќе ,сеа утре да сум одела веќе не одам додека не се силни болките...
Ја гледам тука ја има, така да може пак да ја пуштат во продажба.
Мајки, овес на колку месеци? просо? кисело млеко, моцарела? блитва? проба бебе овошје и зеленчук неколку вкусови.
Не можеш да се наречеш будала, едноставно тоа ти е опција за тука. Не е решение добар дел од животот да работиш како општ доктор во некоја пзу или да...
@Bella_Stella се согласувам со @Giovanna , пробај да не си ставаш толку на срце што надвор некогаш нема да можеш да контролираш што јаде. Читаајќи ве...
Левица? Брикс? :rofl: туку муабетот ми беше шо е со кловнов, хаха неможам да верувам, па раскажува во трето лице бе една му искоментирала професоре...
@PaLaVa па нема баш секој вредности и затоа сме тука каде што сме (ако еве конкретно зборуваме за нас како држава). Голем дел од тие луѓе надвор...
20 Јована?
и мене ми треба вакво нешто, ако најдеш пиши мислење :D
A iskustva od dr Mišel Andov nekoj da kaže za povtorna operacija
8 недели денес, и давам саб симпех, пробав денес со Хип Комбиоик да видам како ке биде, можеби ке и се смири и повраќањето ама ете испи само 45мл.....
не купувај од сетек, многу се жалат, не е исти квалитетот
Епа иако не е морално гласањето и е лично право, ако не гласаш нема ништо и да промениш, а имаш опции. Пример јас не гласам на локални ама за...
Како тоа да не ми е гајле какво е општеството? Ваљда треба да го прилагодуваш и на средината во која што ќе живее. И не е работата дека ќе западне во...
ја имаш од библиотека ама не ти ни треба книгата нешто посебно, од прашања е испитот
може линкчето,
Целосно старателство имаш?
И моето дете е поврзано со таткото,па адвокатката ми рече дека ни под разно нема да припадне детето нему.
Едвај чекам да бидам сама. Сигурно втор пат нема да се заебам (facepalm)
Separate names with a comma.