Баш некни си пишавме за ова, јас и ти сме исто со неделите, и моето отпочеток до последниот преглед е карлично. Има моменти, особено во одење како...
дали некој сега брзо купувал тетра од алкалоид берово?
Ние бевме во Аланија Хотел AlanXafira
Стопли и подруго е. Мада и кога трчам вака подолго, повеќе уживам кога не брзам. [ATTACH]
На 21 мај ја примивме првата вакцина и тогаш педијатарот ни рече покрај д3 +к1 да се зголеми д3 односно да ги земаме и само д3 тие во црвено кутивче...
купи си бибер спреј и нема да се плашиш ако во случај ти се закани некое животно (сега белким не станува збор за мечки и волци хахахаа)...
Дали ви се случило бебе да ви копа на едно место два дена, осеќам ме удира многу долу лево, ама цело време таму буричка, како заглавено да е. Ептен е...
Немам Имаш ли лак за нокти?
Ми помина времето да се редактирам...ако веќе немаш избор и мораш Јули, тогаш Кемер ти е нај добра опција зошто е повеќе со зеленило. И водата знае...
Перфекцијааааа, да имаше опција одма ќе порачав ваква:inlove:. Сериозно треба слаткарница да отвориш Аника.
Имам Имаш ли опрема за скијање?
Uriaqe, alverde, bioderma, lavera, gamarde, sundance, во белина имаш преубав избор
Да не продава некој камера?
1. Пена за чистење Балеа - пената е преубава! Имам сува кожа, после миење лицето ми е меко. Преубаво мириса. Дефинитивно не е за мрсна кожа. После...
Кој месец/недела си? Бидејќи не е исто 13-14 недела, со понатака неделите. Или еве не е исто 4 ти месец и од 6 ти нагоре
И ние сме се надевам завршува 19 та недела сме. Во скоков кај нас па дневните дремки се зголемија од 20,30 на 50,60 мин. А ноќното спиење се расипа....
Дали моја гардероба ке се префрли на друго место, и дали има сајтови од тој калибар?
На погрешни даваш пристап затоа си разочарана. И не, не е тој несреќен, само е глуп и сака да те еб*, па ти размисли дали си глупа да се опседнуваш...
Јас памтам се како ден и тоа ме плаши Ме оперираа и да најјезиво е што си ги гледаш нозете а не ги осеќаш најстрашно нешто Ми ја префрлија спаваќата...
Здраво, ако некој знае кај можам да најдам НО СПА?
Separate names with a comma.