Ние во 5+1 веќе видовме. Тоа беше месец и пол од последна менструација. Бета имаш проверено?
Тоа има медицински назив, Шизофренија и не е ништо необично и натприродно, исто како и парализата во сон.
Фала ти
Да, некој период од време на време, обично кога ќе сменев позиција ќе поминеше.
32/60 овошен
Според докторот кој исто гледа по последна менструација сум исто толку 6 недели и 2 дена, но јас знам дека овулацијата ми беше некаде на 11,12 мај...
Не е тоа исто неможеш да се споредуваш со случајот што е опишан во постовите. Недај боже тоа да ти се деси или на некој друг тоа е страшно. Ти незнам...
Bravo, bash mi e milo shto uspealo ❤️
Во нејзиниот град има еден и си се гледа со него а ти си резерва. Ако со него небидни ништо ќе си тера сотебе. Сам треба да си свесен дека нешто...
Вака по неколку дена суви? Буквално ни капка? Значи барут суви се, 7 месеци ќе прави, малку не ми е нормално. Стварно спие цело време само во 5ти...
незнам за овој но ако го има овој пробајте го предобар е ! Убаво чисти , косата има многу волумен и е премека . Јас го користам со регенератор од...
Во 6та недела веќе треба да се гледа. Според докторот која недела си?
[ATTACH]
Zdravo majki, dali imate koristeno sirup nurse Harvey na svoja raka? Mi e sube da i dadam a vekje nekolku dena e so grcevi preku den edvaj po pola...
Женски а за природен пораѓај носевте ли? И од кога и каков немам купено и не знам и дали да истражувам да купувам. Мешето ми е големко 38+1денес,...
Другарка се породи на гак пред една година крај на јуни, го изнесе детето во фустанче без чорапи. Пекол беше надвор 30+ степени, уште по долги алишта...
Мене докторот ми кажа после 6 недели.
Јас сум Август, исто Систина, ќе чекам искуства од тие што сте пред мене :D.
Ако таткото е рх +, треба.
Ќерката е скоро 4 год, а се настине, разболи, одма и се јавуваат. Синот е 1 година, истото му се случува. Јас имам 33 години, последниве 10 само на...
Separate names with a comma.