Купи цвеќе и благо нешто ко за прв дејт, за мачињата остај за некој нареден пат. :) Едит: прочитав дека не е прв прв, но сепак како што се спомна...
Не. Дм да стоиш на нога 8 часа?
Ги правам салата. Фрлам приспивна песна.
Не ми е место овде да давам идеја ама добро, за цвеќе земи лале посебно е некако слатко и нежно како женскиот пол :D
Резултатите ги ставаат на мое здравје апликацијата можеш да си ги видиш уште наредниот ден, исто и матичниот што ти го издал упатот. Јани е отиден на...
Го давам на внуката. Фрлам краставици
Кавгаџика :lol:
Можам Дали можеш да изедеш кило киви?
Без гајле, ќе искочи за брзо. Ние се изненадивме, за 3 дена ни се јавија готов, уште драмата не ни беше спласната од сликањето.:D Животот ми се...
И мене ме интересира каде може да се најде извештајот требаше да прати кај матичната ама матичната гинеколог ми вика нема кај неа извештај чудно малце
Не. Дм лесно да преболиш?
Мислам дека е од позицијата на бебето, јас немам гестациски а неможам уста да отворам, се одвај и ништо не ми е вкусно. Цела бременост 6ипол-7кила...
Не Дали можеш да спиеш на стол?
Немам користено за ќерка ама блиски цело лето лани користеа Ипанема, со затворени прсти моделите. Да провериш дали би одговарале такви.
Најубав помин да си имате (fingers):)
Јас прашав за ова, ми рече тоа не ни смета воопшто. Јас си патам од алергии, цел период на доење бев на лоратадин. И сега од страв прашав што ако...
Saka prosetki vo priroda:f:
Имало кај мене уште на 20.05, но јас не сум приметила :D
Top omilen zanr, ja citam Frlam plishano meche
Da ako se potrudam:D Dm da istrcas maraton?
Separate names with a comma.