Zdravo 31+1 sum, vcera prokrvarev malku, bev vo Sistina na dezuren se pogodi dr Jordanco Ivanov. Mi rece malku se odlepila postelkata (jas se...
Секоја вечер така , додека не заспие нема шанси да заспијам се буни на која било страна да се свртам:)Тоа е уште од сега ни командаат хаха
Јас имам рана инсулинска резистенција. Хома индекс референтна вредност е до 2 а кај мене е 2.1. Пијам Глукофаж ХР 500мг и супер ми е немам никакви...
Спие во креветчето, не е проблем тоа. Проблемот е што заспива многу доцна. Инаку и дење и ноќе од прв ден спие во креветче. На спалната и да ја земам...
Zdravo, kako ste zadovolni od kolickata cocole melora fala?
Има едни влошки со камилица мислам, прво треба да се стават да се оладат во фрижидер и после ја ставаш. Мене во болница ми ги даваа, а и таа хебамме...
Честитки :inlove:. Живи и здрави! Нема ништо да ти треба сега. Се ќе биде во ред:sun:.
[ATTACH]
Mami zdravo, Bidejki site razlicno kazuvaat pa aj i tuka da si prasam Dali dodeka dojam moze da pijam kolagen? Piela li nekoja od vas?
Овој што не сакаше веќе да спие, 3 саата на пладне. Ама треба да се потрудиш, да го смириш, а не да чекаш да легне само и да заспие. Не можам да...
Може :mm:
Девојки дали за да отворам породилно мора да имам заверена книшка и матичен педијатар за бебето или тоа си е посебна постапка (пријавување на бебето...
Не бе каков замрзнувач, обичен. Ако е капачето пропаднато тоа е вакумирано, немаш никаков проблем, ако не е тоа прво употреби го.
Како е подобро... Јас на пример повеќе сум за ТП бидејќи мојата бизнис идеја барем за почеток (не знам дали може подоцна да се преправи) мислам...
Фала на советот :hug:
Честитки, да сте живи и здрави :inlove:
Еве и јас:) Термин на 26.08 девојченце:l:
Да одиме,да почастиме душа некаде
Имам Имаш ли јагоди?
Вистина Ллм Сака да се плажира?
Separate names with a comma.