Сама сакав да го направиме, прашав и на неонатологија ми рекоа неможело они да направат и демек немало интолеранција чим е ок не повраќа... и јас...
Депресивно :mm:
Кои погледи под око ги имам оти на неполни 2,5 години била со памперс. На времето на 1на година ги одучувале децата.
Колку пари е тестот за интолеранција и како се изведува? Педијатар ви препорача да направите таков тест? И дали само колиеф капки даваш? И по колку...
Исто како кај мене. Прво беше тешко со течна храна, ама после се навикнав. Да пробаш и со сок од суви сливи.
Jas prativ zhallba bidejki na mazh mi i beshe pushtena k 13 i ni stigna reshenie deka ni prestanuva za treto dete prativme vo socijalnata vo skopje...
Ми се чини дека Алверде имаат некои нови шампони, овој со ружина вода прв пат го видов пред некој ден и морав да го купам. [ATTACH] Немам сува...
Арно му текна сеа да отворат уста на родителите Да го кажеле тогаш ова може убиецот ке си одговарал Сеа после 5.5 години ке му се фанат за таквото
Hairshop.Mk на ул. Македонија карши Diamond moll ќе му дојде продавницата така нешто, јас го земав 1.880ден 250ml мислам попуст нема, малце е скап,...
Тогаш кога не може да, тврда и е.
Колеги да ве прашам, дали знаете дали за време на специјализација може да се работи нешто друго пријавен и да се зимаат двете плати?
Истиот проблем го имав и јас. Има тврда столица?
Каде го има и цена
Да споделам искуство со овој шампон... Мириса преубаво, косата мириса убаво цел ден, го земав за сува и оштетена коса, уште првото миење косата ми е...
Да ти кажам искрено ми се здосади со ова какањево. Вака некогаш кога ќе ја фати. Секогаш гледам да биде со исхрана демек да се среди. Ама не секогаш...
Сестро кај си досега? :rofl: Маж ми често знае да ми рече Како не ти е досадно :D Е не ми е. Си наоѓам занимација. Пуштам музика на Јутјуб и...
од зара имам едни 6цм и 10цм стабилни се и за повеќе часа ако ги носиш ,удобни се баш како за штикли од 10цм , така да супер се .
Имав пред 3-4 години на пределот околу половината и задникот страшен напад на чешање но пред 3-4 месеци почнав да иам болки при седнување мислев дека...
Направив тест за интолеранција на лактоза во Ремедика, и испадна интолерантна. Јас сум интолерантна исто пред бременост испитав, за мм незнам нема...
proverete brisevi....i kaj nas bese taka i iskoci streptokoka vo grlo
Separate names with a comma.