Замрзнувач. (Јас на моите и одма го давам во чашка)
na koja aplikacija a da e bez podatoci ?
Кај мене нема ни бременост ниту менструација, добрастор ми даде да пијам па ќе видиме
За колку време ви стигаат од Мохито нарачките?
Дали може некој кој бил на пракса, било каква, да ми пише порака. Сакам да прашам неколку прашања, бидејќи не сум запознаена со ова, а наскоро...
Ова во обичен фрижидер или во замрзнувач треба.
Во право си, јас одев во германски училиште завршив со Hauptschulabschluss. Првите две години ми беа најтешки бидејќи не го знаев јазикот баш,...
Здраво девојки, дали некоја има правено хистероскопија за Ашерманов синдром? Ве молам доколку има нека ми пише искуство. Фала ви.
Тоа е, повеќе сочувствувам со жртвите наместо со злосторниците. Сметам дека во прв план е казна (не награда, на што повеќе наликува норвешки затвор)...
Грчки јогурт, мед и овошје по желба.
Дали имате искуство со Ревита таа со железо? Ќе ве замолам за искуства.
Никаде не прочитав, ти рече дека мислиш дека е можно да си бремена ако не сум разбрала погрешно:) Ако ти доцни не мора да значи дека си бремена, може...
Од благо само плазма бисквити, урми и мед давам друго не давам. Во градинка сокој им давет и тоа бара ко ќе ојме по родендени, со татко и купвет...
не се паничи, ама од претпазливост оди на преглед, јас цело време мислам дека нешо такво ќе ми кажат, пошо многу и се движам секој ден, ама кога и да...
Не е "кај нас" туку така е исправно, тој некој утре треба да излезе надвор, не може после "е сега ај ресоцијализирај се". Не иде баш така. Зошто да...
Извадивме денес пелена. Веќе може месец има како никако не можам памперс да му ставам само го вади и вика не не не, се бориме. И почнав од минатата...
3 доза рота до која недела се дава
35 недела ешерихија на брис, од ова бактерииве глава не кренав те во урина те вагинално. А дома сум. Колку е страшна за природно породување? И колку...
Дали имате искуство со Ревита таа со железо? Дали би ми ја препорачале?
Пред месец... Се надевам дека не сум се исплашив сега . Не ме боли многу , како кога спиеш на една страна повеќе време и здоболува
Separate names with a comma.