Романтична вечера
Има група на фб grcka info и таму се коментира скоро за повеќето места во Грција, доста има и за Лептокарија и тој реон многу корисна група за...
Не сака кај мене така, нудам со лажиче, по малку прифаќа, еве и денес ми стана со скроз сува пелена. Ќе ја носам на педијатар да ја измери, не...
Јас резервирав преку Nikana прв пат преку нив ќе одам, исто овде на форумов прашав ми одговорија дека се безбедни, исто така и Grcka info била...
Да се надоврзам на муабетот за концертите на Чола и Дугме - Конкретно за Чолиќ, концертот беше откажам поради трагдијата во Кочани и на мејловите кои...
vikendicka :inlove:
Ние немаме почнато со храна ама педијатарот ми рече да почнам да и нудам по малку вода, 5 месеци сме. Последниве два дена и нудам и многу сака да пие...
[ATTACH]
Ве молам предложете слаткарници кои можат да прават таква торта како на сликата 20цм ама да не е огромна висина за да може да се слика убаво...
Здраво женски, прв пат ќе одам лептокарија сега крај на јуни, може ли да ми кажете каква е плажата таму, дали е убава за бањање или да да одиме на др...
Исто. Не ги ажурирале информациите од 2024 наваму. Пошто сме рекордери и во дигитализација :D
Јас најдов во Waikiki. Има потенки
9м е. Вчера му купив, после ќе се пробам :lol:
Dali ima pusteno pari na stopanska
Прашање: Ако се породиш на 26ти, на пример, и тогаш почне породилното, а претходно си одела на работа до 25ти; дали те следува цела плата за тој...
Ајдее, продажба на новинари. Во Социјалистичка Македонија, економијата не создавала (facepalm) https://www.facebook.com/watch/?v=694335693322604 па...
[ATTACH] [ATTACH]
Дали имате резервирано преку Nikana, мислам дека е српски сајт/агенција за смештаи во Грција? Имаа голем број апаратмани и подобри цени за разлика од...
Кај ги најде стикерите?
Искуство со Hada labo spf? Дали остава бело и свети лицето?
Separate names with a comma.