Честиткии да сте здрави и живи :l:
Дали и вашите 4 месечни бебиња се нервозни кога неможат нешто убаво да фатат со рачињата? Аууу денеска е врв, цел ден кенкаме и плачиме. :drunk:
Боди на кратки и пижамки доле. Јас така навечер го облакам. Жешко му р и ова моево склетџија не виден е.
Честитки, да сте живи и здрави :inlove:
И тебе ти одговара да си како фикусче вака на страна.. јас не дозволувам така да се однесуваат кон мојот партнер.
Сеа излегов од туш ,лежам ме боли константно менструална болка доле :D Уште толку да ме збуни (facepalm)
Ама како така за тате лошо да се кажи, а ако тате крив, битно мажот има да ќути оти ете шо го чека заканите се тука, толку има да биди од него ќе...
Мешиња јас се породив сабајлево. Девојчето мое ни пристигна конечно :inlove:
Мојата има фаца криминалец напраено со споени веѓи лута на светот, косата и искача од сликата. Ама ај за 2години е ќе имаме поправен :rofl:
[ATTACH] [ATTACH]
Топол туш и легни. Ако поминат не е тоа. Ако ги има, ќе раѓаш сестро :D
И јас ги одеќам болкиве во препони од време на време додека чекорам и ме пресекува остра болка… стандарни се за 9ти месец ми рече докторката вчера...
У секој случај мажот го крка пак ке кажам од машко аспект не се мешам у таа работа зашто раздор и нервози да праам
Уште ли стојат оние лепенки во маркетите: "владата се грижи за твоите трошоци"? Безобразие невидено и исмејување на народот.
Zegin, на промоција им се моментално.
Мери на колку време се повторуваат и колку траат да видиш дали се крати времето или се само лажни.
Пижамки се, совршено меки и пријатни. Од Котон :)
договорено :handshake:
Деал у секое време :)
:D:$:f: Отсекогаш сум сакала да направам нешто "лудо", да ме зборат :D
Separate names with a comma.