А спрееви солен раствор што ќе ви се на море? У море тоа се ќе излезе, не ви требаат спрееви. Јас отидов кај матичен со список и му реков чкртај тоа...
Па создаваш ред, се знае кога се јаде, пие, спие. Таман работа без ред па тек тогаш се нервозите. Ние не можеме да функционираме без ред, две деца...
Мојве никогаш не повраќале ама мора да носиш се. Тоа што немаш тоа ќе ти потреба, секогаш е така. Пред 3 год на последен ден јас се затрув со изварка...
Hello again Прескокнав една недела репорт, мала случка со раката, лошо се изгорев па викендот ми помина со средување изгореници по клиника и...
Не можете да не се снајдете. Не знам како да објаснам ама самото ќе ви дојде и ќе знаете што точно треба да правите со бебето. Според мене она...
Јас од лани го имам сирупот за повраќање, треба да проверам дали има рок. Не го имам искористено воопшто зошто немало потреба ама го земав за секој...
Кај нас ситуацијата е катастрофа, нема интерес за храна, дури ствари што еднаш ги јадела после не ги регистрира, и јас од тоа се нервирам што нема...
1. На никој (шо не ти е близок) не му е толку важно шо прајш/мислиш и дефинитивно дур одиш по улица не те гледат само тебе. Опушти се. Башка, некои...
Мнооогу течности ама под многу стварно многу минимум 3л дневно. Убаво јади 3 пати и ужинки плус, бебе штом сака да влече на града одма ставај го не...
Не може да се прават сите наеднаш, мора на 4-6 недели да бидат третманите. Односно скоро се фаќа секој месец по еднаш, пр. јас правев сега на 14ти и...
@Puffy2019 Најсреќен роденденн другарке :l:
Prasanje za seks so prvata utrinska rakija moze li? Ili mora kafe?
Jako
@Cvetce_ апсолутно нема потреба да седиш цело време дома со детето. Стави го во количка и кога ќе залди излезете и прошетајте, полека полека , еден...
Мене матичната тобрекс ми рече. Тоа носам. Јас се носам, цела аптека, да не ни затреба ништо пу пу, 4 ден тераме супер сме засега 8) ова било одмор,...
:nod: Особено во одредени лежечки позиции зошто се "креват" киселините. И ако подолго време не третираш и е така, се надразнува грлото. "Нормално" е,...
Од Д опрема некој да нарачал онлајн? Колку време сте чекале? во вторникот нарачав уште ништо нема
Јас имав итен царски и во болница и првите 2 недели беше само на формула, малце се молзев ама ништо значајно. Кога решив дека сакам да го научам да...
Чир
Да, ама не се спие :Dбарем имаш друштво :inlove: И едвај чекам и ми фуфка :hai:како што викс @Black-Beauty не од пораѓајот толку, колку од тоа како...
Separate names with a comma.