Jas imam edno dete od 6 godinki megjutoa zelbata za vtoro e ogromna pogotovo maliov koga vika da si posvoime srce mi se kine. Mnogu se razocarav so...
https://www.facebook.com/share/1FmfFrvYqp/
[ATTACH] [ATTACH]
Tap Menu in the top right of Facebook. Scroll down and tap Settings & Privacy. Tap Settings. Scroll down to Audience and Visibility and tap Profile...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Чисти и го со памукче и физиолошки
Бетмен оти е пореалистичен лик од Супермен.
Мене ме нервира што ја фати и ова, се беше ок и пред две недели прво почна на нови играчки да реагира така, сега на луѓе. Абе кенка, плаче, не се...
[ATTACH] Подарив
220
#TimBetmen
Има и таква ама моево фала богу ја нема (уште).:D Во сите оди да седи без проблем. Не дека голема бројка на луѓе ја гледаат ама во никој не плаче, до...
Здраво два дена со диареа и болки во долен дел абдомен, конзумирам пробиотик нема подобрување. Што би можело да помогне во оваа ситуација?
Epa smiri se i opusti se, mlada si uste ke bides majka. Ponatamu mozes fa si se konsultiras so ivf specijalist ali ne izbrzuvaj so ivf, hrani se...
Ова со млекото ми е најинтересно :rofl: Мојава има посебно кенкање за млекото пресмешна е :rofl: Кај нас покрај сепарациска имало и stranger anxiety,...
Те разбирам скроз зошто сум иста, ни пред одмор не оставам ништо гледам се да е средено некои ситници ако останат. Ама факт е дека со дете се менува...
Здраво,дали знаете да ми кажете во Хиподром дали има Педијатар и како се вика ?
Ако ова не е доволна причина да се смени насловот, не знам веќе што ќе е. |( Ова е монструозност од страна на Израел. 21 дете починале од...
Ми се допадна фустан на пријателка и таа ми кажа дека од таму го нарачала ,беше задоволна.Види на зид на измами на фб за повеќе искуства.
Zenski dali imate iskustvo na priroden ciklus i ako spored blastocistite vi se padja ovulacija primer sreda a nedela da treba transfer a tie ne rab...
Separate names with a comma.