Фала :l:
8-| [ATTACH] [SPOILER]
Дали пие млеко и какво?
Ги учиме боите и за виолетова му кажувам лила, и му викам ете како твојата баба лила, исто. Доаѓа на ред розевата и тој вели “еве ја баба пинк” :rofl:
Ова во Ск цена? Ич не е скапа. Ние пред 2,3 години бевме капарисале 55 за карабина без кров, па среќа на време се освестиме, ова за во мал град...
Луѓе дали може личност со лупус и реума да има долг и здрав живот? Супер се храни, најздраво. Ама многу сум загрижена губам сон
Која цена е и колку кг?
Јас од Кит Го го земам.
Има една пена за коса која ја тонира косата, дали смеам кога ќе почне да бледнее преливот да ја користам? Тражам замена за прелив или прелив затоа...
Досега најмногу сум задоволна. После години ја доведов во ред ја мијам 2 до 3 пати неделно. Конечно на 3 ден да можам пуштена да ја носам. Ја носев...
Провери си хормоните, тироидна. И немој секој ден да ја миеш и тоа влијае. И секако зависи каков шампон користиш. Најди некој соодветен за твојата...
која комбинација ви е поубава?:D
Кај го има путерот? Башка и со кокос е мммм
[ATTACH]
Избегнувај грав, грашок, леќа, боранија. На маж ми тоа му го рекоа во 8ми Септември. Ок му беше резултатот. Му дадоа да пие Нолпаза. Му рекоа еден...
Најверојатно е нормално да се чувствуваш така сите имаме страв од непознато ...само мисли позитивно се ќе биде во ред ќе видиш
@Herrera @Adidas888 @Mrs. right @Hisha @Rama @Tajnaotrovna
Девојки како се справувате со стравот од породување? Јас сум 35+5 тука ве читам цело време, посетував часови за трудници каде што многу убаво ни го...
Во Пре мама дуо нема таква работа Баш пред мене е кутијата и составот. Нема наведено дека има таква состојка
Separate names with a comma.