И мојот рез е лепен и на повеќето тука е лепен. Ама јас немав никаква крв. Оди си на преглед побрзо
18.000 денари а од Септември ќе биде 19.500
Пак јас со уште прашања. Раната не ми е шиена туку лепена, демек за втор царски почесто ги лепеле што и да значи тоа. Што е разликата не знам. Ме...
Поќе ко Тему-пик. :D Екстремно силно и добро е, јас од ко почнав да го користам не можам да замислам живот без него.
За хемоглобин и железо џабе сите суплементи. Само месо јадење и витамин Ц, ама не обичен. Liposomal Vitamin C е подобра форма, следам многу доктори и...
Дали трпки во рацете и чувство како да се онака потечени како зголемени е знак на анксиозноста?
Супер се. Едно време и ги давав сега пауза правиме кај и да е треба пак да и ги дадам. Погрешно си прочитала мојата е 2 години, пола ампула и давав.
Муабетов ме утеши, не сум само јас значи. Се сложувам и со @јolene и @MacenceEna за причините зошто сме такви како опишаното погоре. Не ми е толку да...
И погоди, во Кичево го градат баш кај вториот кружен по магистралата кон Охрид:D
Devojki vie so ste so ivf.. 9ta nedela i 4 dena sum. Detevo bese bolno od gradinka donese bakteriska infekcija sig nekoja 150crp i leukociti visoki...
Бруфен може. Јас пијам парацетамол два наеднаш, поретко бруфен.
❤️ [ATTACH]
Воглавно еднаш подолго, околу 2 саати. Некогаш и два пати, ама поретко
Doza na sebichnost, gledam site da se srekjni okolu mene, chesto se stavam na vtoro treto ili ne znam koe mesto. Ne mozham da sum surov, znam deka ne...
Обојте ме синоо :inlove::inlove::inlove: proud boy mom
Не, не може сѐ да биде уметност. Било каков филм, било каква книга, било каква слика или фотографија. Да шлакнеш рандом бои на платно и да бидеш...
Паметна и заљубена :P
[MEDIA]
:x Никако Лпм е на одмор
Емпатична е
Separate names with a comma.