Сака индиски филмови
Луѓе што се изненадени дека на дете од 4 години му требале 1200-1500 калории на ден и тоа им е изговор дека "нас како возрасни ни требаат многу...
40.872
Можам Можеш ли сам за нова година
Не баш Сакам да падне снег
Цевки
Имам Имаш ли соковник
Двете Маче или кученце
Бета преку крв направи најдобро.
A vtorana linija nese pokaza naednos posle 12 Min od kogo naprajf testot
Posle ovaj test isto mi napravija vo bolnica drugi test negativen mi bese malku sum zbunata
Според напишаното мене ми изгледа дека ти не си сигурен во врската. Се обидуваш да најдеш изговори сам за себе. Не велам дека не си заљубен, меѓутоа...
Јас решив дека треба да повежбам да цртам дигитално и се заиграв со ова: [ATTACH] И е целосно посветено на @KateKane ако не можам да ти дам тегла...
Мислам дека се прави околу 32ра недела регуларно, иско мене ми го закажаа за во 35та од што немаше термини таму кајшто одам.
Точно, сега да ги испитам хормоните и ке се консултирам со моја матична да видам она што ќе предложи бидејќи тоа што ми го кажа д-р Стојан малку ме...
Можи. Омилен ми е
Мене таков класика парфем ми е Noa - Cacharel. Пудрест мирис е, нежен, ненападен, ама многу ефектен. Буквално во секое годишно време ми е убав. Види...
Признај дека АИ аналитика имаш на форумов, или како се викаше она...анализа на постови на таргет членови , и цел ден мислиш како да им го загорчиш...
Шефе ,поминаа 72 часа ,ѓубрето пак не се собира се буни народ. -Пушти таму камерите од сејф сити сите за нив ќе зборуваат ќе заборават на ѓубрето....
Ја и мт ќе се изнапраиме муабет за плочки:D. Ако збориме за керамички плочки:!:. Ако збориме за златни плочки, само ќе гледам8-| :rofl:
Separate names with a comma.