Ти стигна?
Банана, мед и млеко. Иначе најубав кремаст сладолед правам од замрзнато овошје, банана обавезно на тркалца сечена ја мрзнам, блендирам во блендер и...
Ова е нормална бебешка кака.
Daj majki objasnete mi ,sto i kade gledate Skokovi Prozori So prvite dve devojki nit sum gledala skokovi nitu poima sum imala sto e toa. (Pred 16...
Не знам како можеш да се пријавиш некако, за да ти следува исплата. Да се распрашаш ако може да си платиш придонеси, или некој да те пријави. Такви...
Се дешава и кај мојата. Пред некоја недела баш мислам дека 4 дена по ред се мочаше, те во градинка, те дома навечер, сега си е пак ок. Не знам, тој...
Мајки дали е нормално кај бебе од месец ипол да има жолта кака но воденкаста, течна. Кога ќе ја соблечам целата е исшлакана и мислам дека има малце...
Ама што ако не е мајчино, не ја држи. Битно е да јаде, да не е гладна. Скоро 4 кг има што не е малку, имап членки што морале да почнат порано со...
Не , никако а дадов сто предлога . Ми фалат уште два месеци до пороѓај, тоа е:( Дури одма утредента ме одјавија само не знам како носеа документи у...
Само мене ми беше супер што бев сама во соба и без посета? :lol: Буквално како во хотел бев, си се одморив, јадев убаво пошто во бременост малку...
Јас во просек месец порано закажував, за на државно ова.
5 дена сме по термин, па незнам Феникс еве консултирав до сега три педијатри, Др Јадранка, Др Марина поп лазарова и Филев. Овие од Ремедика морало...
Не можеше да се договориш со фирмата?
Ела кај мене на кафе. Кога ќе те пуштам по скали горе доле, директ во болница те носам после хахахах
На определено , плус ме одбија од фонд за здраство ми фалеа неколку дена за боледување за паталошка. Не знам ни јас веќе
Воопшто не си лигла, претешко е тој период, и никој не се поврзува одма со бебето, покасно доаѓа љубовта. Јас исто викнав да ја земат еднаш, зашто...
Јас само еден месец давав д3 со к1 бидејќи и ад почнавме ... сега давам пливид д3 бидејќи едно д3 му беше малку
Јас и зимам по 3-4. Па еден ден банана, круша, авокадо со банана и давам мешано.
Ако мислиш на residual myometrium, кај мене мојата докторка го измери 2.2m. Едвај ја убедивме да го измери. Сите доктори кај што бев не сакаа да го...
Да не сте во скок?? Плус ако имате примено и вакцина....некогаш варира колку ад ќе испие и со моево е вака ...гледај колку мокри пелени има
Separate names with a comma.