Епа, не дошол ред еве. Комплетно здраво неможе без вакцина да посетува градинка
[ATTACH] [ATTACH]
Немам врски, едноставно не дојде ред за таа вакцина сакав да биде комплетно здрав ни нос да не му тече.
исто, како да си го опишала мојот пораѓај :rofl:
Се осеќам јас дека ми треба веќе повеќе доза,ама викам ајде да прашам по колку пиете :) Ти благодарам:inlove:
Сега ја носев и до Систина даде само рупафин
Јас имав едно авент стаклено, ама во болница на малово му даваа со медела и се навикна на тоа, и ми рекоа и за дома да си земам медела демек да не...
Ако има пречка од тип на болест да ( или ако имаш врски) инаку законски не смеат така.
Мене ми иде сега да ја тренирам и ќе пробам искрено, после шокот денес. Дома беше една недела оти болна, залечив газе. Денес пак ми ја вратија со...
Со што избелувате алишта? Бели? На пример бели маици малку ми е потемнети/пожутени под мишка. Или бели чорапи, колкуи да ги перам на 90C пак некако...
Оваа ти е латентен непријател. Не е оправдување да ја трпиш само затоа што се знаете од 5 години. Искрено, родена сестра да ми биде ќе пресечам ваква...
@koritsaki Изгледа првични впечатоци во ПМС не треба да пишувам :tmi: :D Инаку супер е компактната пудра на Уриаж, посебно што убаво се нанесува, за...
Ми треба работа договор на дело или дневница ако некој знае да понуди
Мене не ми е проблематично тоа што го јадат луѓето на одмор. Секој си знае каква храна му одговара според буџет и преференца. Ама ми е пресмешно и...
Нема врска дека има рок во градинките за МПР, мојот тргна во градинка на 9 месеци и одкако тргна се ми се одложи, МПР ја прими на 3 години немаше...
Lana jas primam 1000-1100 dnevno. Slobodno mozes 400 bez problem nikakov, mozes i do 600 nekoi denovi ako imash epten maka
345
Мразев телефонски повици, едвај 2 минути можев да зборам, за сеа со него да ни е малце саат време зборење :inlove: Како можело да се промениш, ако...
Јас само да те прашам, што уствари гледаш во неа? Другарка, пријателка, мајка? Според ова што го опиша минута не би ја трпела. Ако сака и од рагање...
Мислам дека некои родители го поистоветуваат одвикнувањето со интелект на дете, па оттаму форсирање на година.:D
Separate names with a comma.