И ја мислам така. Кретениве мислеле дека е за кеш, а уствари Палчо е со друга причина. Зошто инаку би ја убил одма, ако е за пари. А се си мислам и...
Исто се осеќав сигурно и со моето болно искуство лани кога го изгубив бебето. Прекрасен сочуствителен персонал од сестри до доктори. Само биди силна...
Разгледај нешто од Natura Siberica или Dr.Konopka
Фала ти.
Од тогаш си се вратив и јас кај стариот забар.. повлекувам фалба..
Кај нас немало вакви муабети никогаш,како бе вака си дозволуваат да кажуваат прости муабети ко за пред селска чешма. Мојава си оди скоро цело лето...
Мајки препорачајте смештај за Галичник или Маврово за со бебе 7 месеци, битна е многу хигиената.
:l::hug:
ama ajde molim ti se. 4 i 7 mi pravese, dvete pak me zdobolea po 2 nedeli. plus dva pati nepotrebno cistenje za 1000 epa ja neam pari da tecat ko...
:sun:(poolparty) [MEDIA]
Ооо па требало да ги прашаш кога да одите на одмор. Не ти текнало :rofl: Кај нас нема вакви муабети среќа или мене не ми ги прават зашо знаат дека...
Јас еве не знам што потреба од ситење и мешање во туѓи животи? Јавување по телефон препрашување како да треба тој некој вам да ви се правда кај е и...
Здраво девојки, имам за враќање уште едно замрзнато емрионче во Ремедика, дали некоја членка што е таму знае кога е на одмор др.Петановски и дали е...
:wasntme: [ATTACH]
Ова е знак дека е спремна за цврста храна. Плус децата не се секој ден исти, како на нас што не ни се јаде секој ден исто, така и на нив. Веќе е...
Сношти сто пати стана бетер од новороденче. За во 5 саат да стане и трче како луд и вришти деда деда напоље, деда деда узи напоље. Едвај го смирив...
9 meseci bese lani proveri sega javi im se
Мислев темата е Цел живот сами (facepalm) не знам како ги збркав. :D Ме привлекуваат таков тип bad boys али зависи у која смисла, не е баш се за...
Знам дека нашите деца се на иста воздраст и нема да ти паметувам како треба да се однесуваш во одредени ситуации затоа што и ние дома поминуваме низ...
Турбо УН не се препорачува доколку ја држите диетата првпат.
Separate names with a comma.