Мене оние пластични, нешто како плетени ми се допаѓаат, а нема да имаш мака од вода. Дрвените крцкаат по некое време, ако мислиме на истите. Од...
предлози за детски психолог?
Искрено јас би ја однела кај детски психолог. Поедноставно е да им се отворат на други, посебно ако е преку некоја игра, стратегија и слично, и барем...
И моетоколку твоето, 8++. Педијатарот ми рече да јаде меѓу 150 и 180 грама. Е сега јас мерев во тањирчето нејзино отприлика колку зафаќа, но не...
Им даваш од пиљара продукти?
Да не паничиш, често ми се случувало и ме болело по 3 дена константно и секогаш испаднало се океј.
Какви памперси да земам за во вода? Од истите што ги користиме или има некои посебни? Средство за против комарци ама со добар состав?
Би пробала вечер ама многу ми е жал жива вода е кога ја спуштам хахаха кај вратчето и на грбот. После додека се исуши офф катастрофа летно време
[ATTACH] Во Теди сите велигденски укравчиња се по 20центи..
[MEDIA]
[ATTACH]
Ќути, моево уште си тера по старо врз мене заспива. Кога доаѓа моментот да ја преместам во креветче жива вода сме и двете. Ама тоа е, не се дава да...
Ако не е јака јака болка, се шири матката. Ама ти знаеш најубаво да процениш. Ако не ти дава мир оди нека те видат ќе се ослободиш психички ако ништо...
Искочи Ginny and Georgia 3та сезона, почнавте ли да ја гледате ? Овој филм емотивно ме убива :(
Ептен дека се со егземи со атопична кожа затоа, затоа ја купив кремата за лице за бебенцава. Инаку последните две години цел големиот го прскав со...
Koga dete e spremno za 2 dena gi frla pelenite. Za zabe e prethodno forsiranje, nerviranje samo se frustriraat decata. Koj ostanal so peleni pobrzo...
Епа и јас научив сега нешто. Ќе купам денес да пробам за двајцата момци дома ми се ептен со сува кожа и за лице за поголемиот немам уште најдено...
А посебни креми земате за лице и тело? Јас за мене само така користам, за бебево земав на Веледа 50 спф и цела со тоа ја мачкам, веројатно океј...
Separate names with a comma.