И кај мене има. Значи не ме излажа Јованче мене:rofl:
Стигна и кај мене :D
Мене така вчера, јадев и се напив кока кола (некако и како прегладнета се осеќав, а не бев). Мене железото ми беше околу 25, така да најверојатно од...
Стасааа! :D
Стигна, проверувајте сметки :D
Сега стигна кај мене. Очекувајте.:D
Од каде е најисплатливо да се купат одеднаш повеќе парчиња пешкири, чаршафи со ластик за спална, навлаки за перници, а притоа да не се некои...
Сабајлево ми излезе реклама на инста баш со оваа страна. Ама не знам од кај се, секако не се од МК. Има еден профил medo_memmo, жената што ги...
Pravev pred den nedeli ili mesec ne znam kako bese se e okey
Ништо страшнооо, знам девојче си и веројатно и го идеализираш моментот дека прв секс итн, ама верувај, не му давај толку значење. :)
@anggell да те прашам, тој Магнезиумот бисглицинат каде го купуваш? Видов во Зегин го има. Го проба?
Дали ви е исплатено на некој породилно за месец Мај?
Мене ме интересира оној дел каде само онака го нафрлуваш дека он во лутина и изнакажал се и сешто. Тоа се и сешто е може причината за ваквото...
Јас сум пре задоволна од Lionelo, се што наведе има. Ќерка ми одма го прифати, си ужива, си спие. И приметив на топлово не се поти воопшто во него.
Во последно време многу брзо губам мотивација за се и се брзо ми здосадува, по забавно ми е така на празно да си седам од било што друго и тоа многу...
2 месеци е многу краток период за да запознаеш некого
Девојки има ли маст за хемороиди што може во бременост да се користи? Имам една на фрези дерм ама не знам дали може во бременост.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
@ginger, мила сега прочитав и се фрапирав, нема утеха знам, биди силна и дај му време на времето да ги залечи раните
Паротицин капки за уво и блокмакс за болка, нас тоа ни дадоа на лекар, антибиотик веќе пие, му ставија лек и се смири
Separate names with a comma.