По ништо не сакам да ја памтам! Што побрзо да ја избришам од глава само сакам!
@Лејди Гага ох, си се спасила веруј. Памтам како опишуваше дека ем што работата е ужасно напорна, тешка и за никаде, згора на тоа си имала работа со...
Thanks for explaining! But if it's one profile for everything, what happens if there's a dispute? Is your entire access frozen while it's sorted? And...
You've pinpointed the core issue. The delay stems from fragmented systems. Modern solutions act as an intelligent routing layer. Picture a unified...
Луѓе очајно ми треба помош Правев баклава, но шербетот ми дојде многу густ и сега баклавата ми е сува. Можам некако да ја поправам или толку од неа?
За никаде... Каква е оваа желба? Каква е? :(
Blagodaram Od kade kupuvate?
Е тоа е, избрзав итно ми требаа тогаш и не сум запознаен со брзиве како е. Ќе го доплатам и толку со нив.
Искрено парите :rofl: Си имав само за себе пари и си трошев на што сакав и колку сакав.
Тој, само тој... Ништо друго, никој друг, само тој!
Како е правилно да се воспита дете е тема на која никогаш нема да се најде НЗС. "Остави го детето да биде дете и да си игра, кога ќе направи белја,...
Еве мојата е родена на 12.07, не ми паѓаше на памет да ја крстам Петра не ми се допаѓа, а и пред тоа си имавме друго име смислено. Немора да значи...
Seriozni ste deka vi e ok po nekoja vospitna da mu udrite na dete ako e nemirno ? Ne ne e ok so po nekoj samar da go vospituvate deteto toa sto vie...
Денес си најдов на Мејбилајн, имам повеќе бои и сум многу задоволна од трајноста, кремасти се и не ја сушат устата. Штета што нема многу нијанси кај...
[ATTACH] Ова руменило го има кај нас?:)
Расиати има секаде. Нема сигурна земја од тоа. Најбитно најблиската околина да е компактна.
Не мислев за тебе конкретно @Mrs. right, ама стварно е мн мн поразлично кога ќе доживееш некои работи на своја кожа, и кога имаш свои деца да...
Доста веќе, доста!!! :( Прати се по ѓаволите и престани...
Што е бе ова све насилници сме се собрале на темава.. Да не се злоупотребува идењето на психолог и психијатар. Убаво имаше пишано некој у нз која...
Во Германија операција неверувам да прават они таму едино да умираш па да оперираат дискус Ако не бива дојди си во мк па тука ке те средат ама ај...
Separate names with a comma.