[IMG] [IMG] [IMG] [IMG]
На 6 месеци не може да е мал транспортерот, препораките се колку што можеш подолго во транспорт мојот до 18 месеци беше и свртен назад. Кога излегува...
Дали има можност да платам онлајн за извод на родени и да го симнам веднаш за да го испринтам?
Овој мајндсет треба да го има секоја девојка, т.е. секој, без разлика на пол. (y)
Сарти или Никити. Не се огромни ама има се што бараш и плажите и центарот не се на големо растојание. Полани бевме Никити, сега ќе одиме Сарти ние
Јас ја изгледав. Многу емотивна сезона. [SPOILER] Следната сезона ќе биде дури на крајот од 2026 или почеток на 2027. Таман Остин да порасни и да се...
Го земам понекогаш за црни шарени мене ми е ок
Да, јас гледам линија
Ништо не плаќаат трудници на гак
Zdravo dali moze da mi kazes kako pomina na Ispit I se sto imase na ispitot
И како точно мислиш дека те искористил? Тебе не ти беше убаво кога имавте секс? Мислам, разбирам дека е шупачки што се веднаш оддалечил, ама и самата...
40 689
Zdravo, za nekolku dena ke polagam A1 Ispit vo goethe, dali ima nekoj iskustva so polaganjeto da spodeli?
Мене после циклус на 3ти ден ми беше овулација, а по апликавија нели од 10до 14та недела покажува дека е. Ние пола година се пробувавме во тие...
Исто, држам граници и некако имам чувство дека преминувам во инает. Мислам, онака како што опиша, ако се фрла храна, земам чинија, ако има за нешто...
Скоро 5 месеци никогаш немал тврда кака, нон стоп е како потечно и жолтенилава сенф боја, прашав педијатар било нормално. На интензивно доење сме....
a зошто ти да следиш кога матичниот гинеколог треба да ти закаже ако сакаш на ГАК ако не тогаш си одиш на приватно.
Не е рано. Доволно долго време поминало од односот и ако си бремена ќе покаже со сигурност.
Фалаа.:inlove: Тема на фото натпреварот: Декорации. Рачно изработени украси или уредени агли од вашиот дом или градина, сезонски декорации, а може...
Инаку не сум пишала и моите беа 7 холестерол и 2 триглицериди и јас сум била 30 недела кога правев
Separate names with a comma.