Јас не знам дали е до 4ти скок, ама откако влеговме моето дете не сака да се вози во количка. Абе до продавница неможам да отидам со него, за 5...
Мислење за Дубравка - Промедика?
Zdravo devojki Imam prasanje za tie sto primate po 2 kleksani pred punkcija ,koga go prekinavte? Punkcija imam petok sabajle doktorot vika do denes...
Ти уште ли си тука бе? Ај иди си у Труднички, напрај ми место на мене :rofl:
Ne jas pravev 15 nedela
Не е од мое лично искуство, не учев во ниту една од овие, но вака од муабети од врсници, впечаток имам дека Ѓорѓи е малку полабава за учење, а Орце...
Грешно си сфатила.. Они пријавуваат дека имаат новороденче, а ти поднесуваш за изводот. Можеш да поднесеш и електронски.. :)
Девојки извинете ако веќе се спомнало, но ми треба фризер за шишање во скопје, по можност Центар, Карпош. Цената не ми е проблем важно некој...
Предлог од кај да се купи квалитетен хумус? Од битпазар, базаро и електрометал се како обична земја, не ми успева ништо од тие "хумуси"
Како Хајди бе, ме изнасмеа :rofl::rofl: Јас и да имам опција, пак дома не би седел да го чуваат баби и дедовци, според мене баба и дедо се за...
Сара фешн, околу 900 денари е бидејќи е ласерски сечен и нема рабови, но искрено горниот дел мене ми се спушташе и превиткуваше кога ќе седнам иако...
Аналгин не. Парацетамол, б6.
Секоја болница ги пријавува новородените, а за извод ти сам си поднесуваш
Сеуште не знам што е chatgpt :|
Јас пијам Парацетамол
Каков јогурт давате, каква павлака и кое кисело млеко? Како ги воведовте?
Здраво на сите како се отвора породилно дали ќе може објаснување ? Како и исплатата на истото..поз и убав ден
Алф Кидс имаше за околу 3000 денари. Од Чиполино [ATTACH]
мислам дека не,јас ги правев 15 та недела ,не успеав порано
Аналгин дали смее да се пие кога доиме? Што пиете за главоболки?
Separate names with a comma.