Една жена пристигна во продавницата облечена во облека што добро го истакнуваше нејзиното тело. Сопственикот на продавницата, како мудар постар...
Да Спанаќ?
Не Пита?
И јас имав премногу стрес минатава година. Како го прекина опаѓањето?
Трајко сосе Весна и Гога треба да си го фати патот и ајт во старачки дом. Последниве мислења им се надвор од здрав разум.
19
Ко некоја супа :D
Да меѓутоа неможе се преку ноќ тоа е факт... И голем удел има како е направено и со што е направено... Кај нас за жал се цени само скапото со куп...
Нц, за играње и кафе/ручек ми е… на мапа ништо друго не дава.:doh:
Кај и да е ке ја "убијам" мајка ми. Како она умее да ми го е*е денот,никој ја нема таа супер моќ.
Се надевам дека нема, ама како шо ми стое трамп ќе ги притисне израел да го нападнат иран. Аман од војни веќе се е спобудалено.
И јас го имам истото искуство со 24 аптека!
Здраво дечки јас сум нова тука да прашам што е ова оброк за студентите? дали е за пари или за храна или за пари ќе ни даваат факултетите за храна да...
Тешко на Палестинците е, за грев луѓето.
Ќе гледаме после пак огномети над Ерусалим :rock: :bug: не се нормални значи
40697
Нападите и убивањата продолжуваат. Палестинското население е лишено од уште еден начин за барање помош....
Да, вака разумно ако размислам се ова е факт, ама ете одма паника ми се уклучува.. Фала ви девојчиња, ме опуштивте да спијам на раат :inlove:
Не се добри овие:rofl:[ATTACH]
[ATTACH] Искуства со оваа колекција имаат и шампон?
Separate names with a comma.