Овде ли се правеше муабет за пакување? Ја цел шкаф и го собрав за две ноќевања, кога ќе одиме на одмор што ќе правам не знам. (facepalm) А знаев дека...
Малку многу си дозволуваат. Недајбоже да ми кажат нешто такво, има да си добијат по нос поштено. Како бе така си дозволуваат, ко нив да ги прашува...
Мајка, ајде да те утешам. Син ми откако е роден не пие како што пишува на млеката, па си напредува за машала, буце е. 4 месеци е и денски некогаш...
Вчера го сликавме за втор пасош, не ни побараа извод, само стариот пасош.
Направив тик ток, објавив видео со све стокмено, чекам навала од фаловерс :D
Овие полтрониве прости? За пари сигурно, а Палчо не би рекла, тој има нешто друго. Се поверојатно ми е дека е ова негов долг што го плаќа на некого.
И мене ми го направија тој муабет минатата недела. Им кажав дека три недели ќе бидеме на одмор, една недела ќе го чува свекрвата за да не се разболи...
Неќе пиз** му матерна :rofl: Си седи си ужива во меше :D :wasntme: И јас не можем веќе ми се смачи :drunk:
Приватни болници има секако.
Си го споделувам моето лично искуство е сега дали е реклама за Органџиски тоа не знам, кој како си го сфаќа :D
Девојки малку глупо прашање Дали уреаплазмата се пренесува само преку односи и дали тоа значи дека ако си ја немал до сега можеби некој нешто...
Gledam, i jadese porano na 3 casa, no sega pocna na 4, pa ete od nokeska i na 5 casa.. imase momenti orethodnite denovi koga mu davav i porano samo...
Леле рекламава :D како состав од седмо одделение со помош на chatgpt :rofl:
Мајки колку време се раните? Ние се молиме по 1 и пол час
Не гледаш да се поминати 3 часа од еден до друг оброк? Моето е 40 дена и у систина докторката кажа 6 шишиња да има по 90мл на 4 часа. Ама мојава на 3...
Девојки, не знам дали негде нагоре пишува, ама би сакала да прашам, дали кај нас у МК има опција таткото да присуствува на пораѓај и каде? :)
Не ми текнало на ова и ние уште сме на 0-6 ама мислам така и ќе си останам уште месец сигурно..
по колку дозирате за машина од 7 кг?
Испрати ми слика во лп
Да си кажам: убаво ми е на душичката...или не? Во Белград сме, шетаме како туристи и си видовме фамилија и од моја страна и од страната на маж ми....
Separate names with a comma.