Во Тинекс Ист Гејт
За Ремедика не знам мила, јас се породив во Плодност и исто ми кажаа дека ги пријавуваат само , а за извод ние сами си средувавме.
Леле овулацијата и мене ме убива. Се препотувам од болки :drunk: А менструацијата не ја сеќавам :rofl:
Некој да знае колку е птприлика плата во Sinsay? На интервју сум за Store manager, ама бар да знам како се со плати, било кој, касиер, продавач...
Јас почнав на 4 и 1 недела. Оти млекото веќе не го заситуваше, на 2 саати бараше. Почнав со јаболко, круша, модра слива, кајсија, авокадо, банана....
Здраво, дали е касно за први брисеви во 14та недела? Кога ќе бидам 12-13та недела баш тогаш матичната ќе биде на одмор тие две недели и денес на...
[ATTACH]
Ден 2 Поручек - две јајца пржени со протеинска изварка. Ужинка - банана Ручек - пилешка чорба, салата со домати и чаша јогурт.
темава штотуку стана веома интересантнааааа... :party: Стискам палци за тебе Лунчееее. :inlove:
@Ladyme итно ми требаш, дали аварикон може да се употребува за време на доење?
@Queenche многу убава идеја. И мене ме интересира кој може вака да изработи. Познато ми е дека најчесто во албуми изработуваат. На инстаграм има...
Исто и јас сум.по менструација треба да бидам 5недела а сум 4недели и 5 дена.Доцна овулација па затоа е подоцна зачнато
[ATTACH] [ATTACH][ATTACH] [ATTACH]
Болниците ги пријавуваат новороденчињата, ама мислам дека тоа не е исто со поднесување барање за извод. Може сум грешка, ама мислам дека мора...
350
Имаш во Сара Фешн или ХМ.. на повеќе места има
Денес им дадов купечка овес јаболко и крушка.Солените каши што сум дала досега купечкине ги сака ич му се гади кога му давам сака да поврати,и затоа...
Прашај на студентски за ова.
Секогаш гледам да сум доследна јас како мајка ,други и попуштаат или го погазуваат моето, да сум објаснила ама тоа и е тогаш за тогаш потоа пак ќе...
Separate names with a comma.