Некој шо бил на,Бали преку нив? Тајланд?
Мислам дека заради формата може да ти ги прифати. Често се и на попуст :nod: се надевам ќе биде успешно (fingers)
Невозможно е да се функционира, работи, оди на одмор, без да се изложиш на сонце, колку и да бркаш сенки, шешири итн...сонцето е насекаде :) Мислев...
Нај добро,адвокат да прашаш Они си ги знаат дупките,што и како!
Уште ова :tmi: За моите месеци знам дека ќе мора да бидат на плус, уствари си направив предпресметка и комбинација, некои се на плус, некои на базис....
Суд
@mickey18 Не дека водев инат за одење на доктор, се си мислев ќе помине само од себе, ама еве, си боли, едвај спијам. Сепак доктор не ми бега...
Фала, и јас си помислив дали е од стрес бидејќи двата пати кога се случило, станал од спиење како во бунило, во последно тоа многу често се случува,...
здраво, Имаш покачени леукоцити и гранулоцити можно е да имаш некоја бактериска инфекција. Исто така и чим почнале хемоглобин и хематокрит да се...
28
Имам Имаш ли сладолед?
40.701
Може да ми ставиш слика кои од Авент, да пробам среќата, гледам повеќе мајки ги препорачуваат низ форумов само не знам кои точно? :?:
Здраво Што мислите колку пари (подарок) се доволни за крштевка на детенце од брат, инаку за прв роденден му дадов 100 евра сега ќе прават само...
На мојот неколку пати му се има случено да му протече крв од нос и се сведе на тоа дека кога е под стрес му тече крв од носот и тој исто така сам си...
Ваков попуст се начекува? :D Го најдов нa guess outlet. [ATTACH]
Ако ја сакал немало да ја вара.
[ATTACH]
Здраво девојки, Дали добиените вредности од крвната анализа се нормални за бременост во 11 недела? Примам Novalec пренатални + Магнезиум директ....
На мојава со бруфен 3 дена по 3 пати на ден и поминувало, за спуштено на плуќа инхалации само ама тука даваат во вид како за астма пумпица 3-5 дена и...
Separate names with a comma.