Штом си добила не си бремена, не секогаш циклусот е ист, промена на клима, стрес, исхрана, лекови, многу фактори може да влијаат на промена на...
Кај мене исплатија минатата недела
Здраво. Добив на 29.05 со каснење 5 дена и ми траеше 4-5 дена, а обично ми трае по 7-8. Дури и одкако ми заврши имам некои чудни болки во стомакот...
На една лажичка гриз колку вода ставаш, 1 спрема 3 така? Јас за почеток земав инстант гриз и овес на Холе па ќе видам како ќе биде
[ATTACH] Ваква или слична ?
Ја има некој користено Luxe пудра од авон ,нијанса 1 порцелан.
кечап
Масажа добро би ми дошла
албуМ
Игла
Пица
Четката од Лакалут на нас најдобра ни се покажа, односно да е поширока, не многу тесна, тесна некако како да не му ги миеше убаво забите и го...
Полошо од вчера
Дали пиеш терапија со антидепресиви?
Фала, прашав но моментално немаат.
Базен
Препорачајте ми каде да отидам во Ск за да ми ги исцртаат веѓите, она микроблејдинг, ама стварно добри да ги направат а не крш. И од прилика колку...
Jac целиот том го повторив за одделот кај што полагав, плус од томовите ги повторив поглавните лекции од другите оддели. Нешто што сметав дека не е...
Navodno nemam me proveri eden decko kaj sto vezbav na strui, inaku koj moze da mi go proveri toa, abdomenalen doktor ili moze i ginekolog ?
Јас правев втор во Систина и тоа е скрининг за сите органи, за срцето посебно ќе ти кажат ако е се во ред нема потреба од тој скрининг
Separate names with a comma.