40 699
Здраво. Се ободуваме за бременост и излезе проблем со тсх кој полека го средив. Ус пат испитавме и мутации бев кај јани ми даде терапија, па ми рече...
Ласерска терапија
[ATTACH] Во врска со шо е ова? __________________ Две работи можи да бидат вистина во исто време. Апсолутно сексот е нешто шо и жената го сака и го...
Пред два саати Израел го нападна Иран, досега пола муџи им скинаа. До 6 сабајле којзнае уште колку ќе да се... [ATTACH] Каменеи последен изгледа го...
Не знам како било на почеток. Од неодамна ја видов темата, во нови мислења ли ми излезе, и ме изиритира насловот. Инаку Политика и настани ја...
Многу често од грчеви знае зелена да е каката. Исто и ако многу се прецицала па млекото побрзо да поминува низ дигестивниот тракт без да се...
нешто ефикасно за стрии? Испукав на стомак додека бев бремена
178/200 The Apprentice (2024) 8/10 179/200 All the President's Men (1976) 9/10 180/200 Christiane F. – Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (1981) 7/10 181/200...
Бебе има месец ипол и има кандида на јазичето. Матичната му препиша нистатин капки 1х10 капки. Да ги мачкам капките или да ги пие? Не ми кажа ништо...
Retro fustan,vo stil na odri,dolg pod kolena i malku poveke od toa,so tul zdola za volumen,crn,crna salonka ,crna plik tasna,kosa vo pundza deka za...
Што да понесам за не дај Боже за алергија за 7 мес бебе?
Мајки правевме крвна слика денес, ако може да ми кажете дали е добро. Хемоглобин - 10,5 Железо -12, дали е ок?
Здраво! Дали некој има работено на Марела крузерите? Ја разгледуваме позицијата бар сервер ако некој има работено случајно. Исто така, одиме како...
Плишана нарачај. Друштвените игри и така ќе ги добиеш со собран цел албум
Ti pisav vo poraka
Нема за што да ти е полошо сега, реално сега знаеш на што си и ќе го заборавиш Тоа е лошо чуство некое време знам, нема некој што не го искусил тоа...
Здраво, дали некој испитувал алергија на пеницилин кај дете 1.5 години и каде може да се испита? Имавме бурна реакција , квинкеов едем на око и уста...
❤️❤️
Суперфетација
Separate names with a comma.