Ве молам за искуство за торта од Шарлота, во однос на декорација и вкус?
Во тој момент може да им е поинтересно друго нешто затоа тоа послабо го прави, не се секирај ќе почне пак, сега све им е интересно :) еве мојата за 1...
аа не , виткана и е косата и ептен е слатка вака.. ама склетџија е , ич не застанува па се поти нонстоп (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Кога почнаа вашите деца да покажуваат со прсте..13 месеци сме...пред гпдината почна да покажува со цечо раче де со прстето и викаше те и сега нешто...
Оф извини, јас читав а не дочитав. Во право си. Можеш да се јавиш да прашаш или нека споделат членки ако знаат.
Па сега...не може да имаш политички став, без информации. Не може геноцид без конфликт. Ништо не се случува денес, без тоа што било вчера. Од тоа...
Да, ептен економијата добро оди, само никнуваат брзи крддити на секое ќоше. Со овој памет, има да скапеме во сиромаштија и под уцени. Ова не е ништо....
******4000 Нова цена ******
Рупафин искрено ми е најдобар сируп , со големото одма снема алергијата.. не ми текнува од која возраст може да се дава? да си имам во мене за секој...
По 770 се тироидните на ценовникот. Со упат ќе бидат на државно нели треба поефтино да биде.
Штом се отвори темата за купаќи со ув заштита, сега гледам на фб Tiny baby shop .. има многу убави ама 40+ ув заштита.. јас за големото кога беше 1...
Имаш онлајн ценовник, можеш да провериш.
Жени колку чини во Авицена испитување на тироидни хормони? Матичната ми даде упат за таму за сабота, само тие работеле во сабота, ама не прашав што...
Proverete da ne ima zgolemen tret krajnik ako se slucuva cesto
Здравје да останеш веднаш боцкај клексан по дозата која ти ја пишал во извештај, додека да дојдеш до термин и можност да се видиш со него. Потоа кога...
Искрено , првпат слушам за таа Цена. Каде баш во Драчево е ?
Што кога двајца браќа не можат разумно да се разберат за поделба на имот? Што понатаму? Ова веќе не се трпи. :punch: :swear: :bandit: :drunk: :D
Детево скоро три години знае навечер да хрчи најчесто кон средината на ноќта а не е настинат не му тече носето, сеа може има секрет останат во нос па...
[MEDIA]
Separate names with a comma.