[MEDIA]
Од каде и колку ?
Гори градот на ангелите, националната гарда е извадена по град [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Дали тоа почнува граѓанска војна во мурика?...
На клиника би ти го препорачала Јовчевски, пред месец правев лапаро хистеро кај него, презадоволна
[ATTACH]
Здраво! Бев на магнет и дијагноза е дискус хернија во некоја почетна фаза на Л5 и лесни дегенеративни промени од Л5-С1. Болката е сеуште присутна и...
А кaраванот си врви, ама па никој не го ферма... Шо знам здосади ваљда се едно те исто. И така. Па и редно беше ваљда. :)
[SPOILER] 13/100 Мала книга за лике: Данската потрага по најсреќните луѓе на светот - Мајк Викинг 4/5
Побарав чепче пошо не можев веќе. Одма ми олесна. И баш планирав да земам за дома 2-3 колку првава недела да ја поминам ако имам мака. едит: не...
Педро Санчез - премиерот на Шпанија. [IMG] Едуардо Леите - бразилски гувернер. Уште еден шармантен, латино пастув. [IMG] Како најхаризматично...
Жени, трудна сум со второ. Откако влегов во 13 та недела и денес втор пат ми се случува да го почуствувам истото движење како бран на момент. Иако...
Што цена е таму? Ние бевме во мали ѕвезди Соња премила е ама некако на две на три го фати ваљда зошто се расплака на крајот веќе. А мажот како и да...
Кажано од педијатар 4×5капки во млекото.Само млекото да одстои малце пред да се даде.Ми даде и еспумисан 4×15 капки.Од него давам 3 пати затоа што...
Педијатар ли дава или мој матичен?
Кога е најпаметно да почнеме? 17месеци е баба му купила нокшир го седнува ама џабе важно кога ние одиме во вц трча по нас вика чиш и покажува нокшир...
koi mutacii gi imate? i poradi sto vi pojacaa so aspirin? da znam kako odat rabotite?
Имам правено испитувања, меѓутоа не примам терапија. Ме исплаши ова што ми се случува последниов месец, но не сум во Скопје моментално
Најмалку терапија даваат Димитров и Лазаревски односно гледаат што пориродно да одат. Меч со две острици е тоа, од една страна не се труеш со...
Separate names with a comma.